Bu Blogda Ara

27 Şubat 2015 Cuma

REİKİ-UYUMLANMA "BOLLUK" vs...

UZAKTAN UYUMLANMA ÖNCESİ HAZIRLIK "BOLLUK" VS...
Uyumlama günü, hayvansal gıda, et, alkol, sigara, ağır yemek gibi sizi enerjisel olarak yoracak etkenlerden mümkün olduğunca uzak durun.
Uyumlamadan önce mutlaka topraklama yapın. Mümkünse 5-10 dk. kadar toprağa basın, toprak bulamazsanız ılık su ile bir duş alın, ya da en azından ellerinizi ayaklarınızı ve ensenizi ılık su ile ıslatıp kurulayın.
Tek başınıza, rahatsız edilmeyeceğiniz bir ortamda olmalısınız.
Çalışmaya başlamadan önce odanızı mutlaka havalandırın mümkünse odanızdaki bütün elektrik prizlerini çekin. Konsantrasyonunuzu bozacak cep telefonu v.s cihazları dışarıda bırakın.
 İnancınız doğrultusunda rahatlama yöntemleri seçebilirsiniz. Dua edebilirsiniz. Meditatif bir müzik dinleyebilirsiniz. Tercih size ait. 
Sessiz bir ortamda uzanın.
Uyumlama sırasında rahat bir pozisyonda olmalısınız. Bir sandalyede oturun veya yatağınıza uzanın.
Eğer sandalyede oturmayı tercih ederseniz ellerinizin avuç içleri birbirine değecek sekilde kalbinizin üzerinde tutun. Eğer uzanmayı tercih ederseniz sırt üstü uzanın ancak kesinlikle ayaklar ve eller çaprazlanmamalı. . 
Rahatlayın, ve birkaç defa yavasça derin nefes alıp verin.
Evrenin en yüksek enerjilerinin beyaz bir ışık seklinde başınızın üzerinden (Taç Çakra) bedeninize girdiğini hayal edin ve oradan kalbinize kadar uzandığını hayal edin. Ve bu beyaz ışığın etrafinizda koruma cemberi olusturup sizi her şeyden koruduğunu düşünün. 
Hazır olduğunuzda: size verilecek niyet sözleri ile uyumlamayı almayı başlatın.
Uyumlama süresince gözleriniz kapalı ve rahat bir şekilde durun. Uyumlama sırasında hissedebileceğiniz bazı durumlar;
Hiçbir şey hissetmeyebilirsiniz. Eğer böyle olursa bunun için üzülmeyin bazen enerjileri hissedemeyebiliriz. Bu bir problem değildir. Sonrasında mutlaka deneyimlersiniz.
-Sıcaklık hissedebilirsiniz.
-Soğukluk hissedebilirsiniz.
-Soğuk ya da Sıcak bir hava akımı olarak hissedebilirsiniz.
-Bedeninizin çeşitli yerlerinde karıncalanma hissi oluşabilir.
-Bedeninizin üzerinde bloke olmuş alanlarda yoğun şekilde hissedebilirsiniz.
-Sevinç, Neşe, Sevgi, Ağlama ve bunun gibi hisler duyumsayabilirsiniz.
-Gözleriniz kapalı iken çeşitli renkler görebilirsiniz.
-Öz varlığınızı hissedebilirsiniz.
   Uyumlamalar genelde 12 ila 45 dk arasında sürmektedir. Ama bu kişiden kişiye göre değişmektedir. Enerjileri uzun bir süre hissedebilirsiniz. Bu yüzden sadece rahatlayın ve deneyimi yaşayın. Reiki enerjisi bir kez uyumlandıktan sonra ömür boyu kaybolmaz. Dolayısıyla inisiyasyon çok özel bir zaman dilimidir. Sadece rahatlayın ve bu çok özel anın keyfini çıkarın…
Uyumlamanın bittiğini hissettiğinizde gözlerinizi yavasça açın, bedeninizi yavaşca hareket ettirerek normal duruma geçin......... "Unutmayın bol su içmelisiniz."

_________________________________________________________________________________

PARA VE BOLLUĞA UYUMLAN! BAŞLA!
Program:
Para ve Bolluğa Uyumlan, size para ve her manada bolluğa ulaşıp refah içerisinde bir hayat sürebilmenize yardimci olmak için kanalize edilmiş guclu bir sistemdir. Hayatinizdaki para akisini engelleyen hatta iten tum blokajlari temizlemenize ve her manada bolluğun hayatinizda kolaylıkla tezahür etmesine yardimci olur. 
Parayi ve bolluğu çekebilmeniz, bunlari hayatinizda tezahür ettirebilmeniz için para ve bolluk ile ilgili negatif enerjilerin temizlenmesi tek basina yeterli değildir.
-Karma temizliği,
-Negatif eterik baglantilarin temizliği,
-DNA kayitlarinin temizlenip yeniden kodlanmasi da gereklidir.
Para ve Bolluğa Uyumlan enerji sistemi tum bu konularda size yardimci olacaktir.
KULLANIMI:
Sistemin kullanımı oldukça kolaydır. Niyet ile aktif olur,
el pozisyonlari kullanmaya gerek yoktur.
Uyumlamayı ilk kez aktif ederken, ( uyumlamanın üzerinden en az 2-3 saat geçmiş olmalı) Rahat edebileceğiniz bir şekilde arkanıza yaslanın yada uzanın ve gözlerinizi kapatıp sakinleşin.
Sonra sesli yada içinizden “Para ve Bolluğa Uyumlan Başla!” deyin.
Enerji akisi başlayacak ve bir müddet calisacaktir, 30 dakika kadar enerjinin çalışmasına müsaade edin sonrasında günlük işlerinize devam edebilirsiniz. Gece yatmadan önce aktif ederseniz siz uyurken de enerji çalışmaya devam edecektir.
Enerjiyi uyumlamadan sonraki ilk 21 gun fırsat buldukça aktif edin.
Uyumlama sonrası enerjinin aktive edilmesiyle birlikte, başlarda çok yoğun olan süreç zaman içinde yavaşlamış hissedilse de, aslında sürekli devam eden bir çalışma söz konusudur.
1-2 gün bedeninizin çeşitli bölümlerinde çeşitli ağrılar, batmalar vs. hissedebilirsiniz. Bu durum blokajların serbest birakilarak enerjinizin yeni frekansa uyumlanması nedeniyledir ve geçicidir.
Enerjinin duzenli olarak her gun kullanilmalıdır.

Ayrıca Melek ve Melek enerjilerinizin ve onlarin ustun yetenekleri yardimi ile-de, her zaman ihtiyacımiz olandan daha fazla para ve maddi manevi her türlü pozitif bolluk akışı olması için yeni yollar, is imkanlari, müşteriler, fırsatlar, imkânlar vs oluşturmaya yardimci olunabilir.

Rahat edebileceğiniz bir şekilde arkanıza yaslanın yada uzanın ve gözlerinizi kapatıp sakinleşin.
Sesli yada içinizden ;
Para Akışı Oluşturma Ekibi Meleklerim Başla! Deyin.
Melek Ekibiniz calismaya başlayacaktır. Eger Melek ekibiniz islerinizle ilgili özel bir durum için, is bulmak veya müşteriler bulmak için size yardimci olmasini istiyorsaniz onlarla konusun ve isteğinizi anlatin. Bu ekip ile calisirken onlara zaman ayirin ve bu esnada zihniniz başka seylerle meşgul olmasin. Onlarin su an sizin için calistigini duşunun ve onlara konsantre olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder