Bu Blogda Ara

24 Ekim 2015 Cumartesi

BOĞA BURCUNDA DOLUN-AY




☆ 27 Ekim 2015 Salı günü saat 14:05'te oluşacak olan; 
BOĞA Burcundaki Dolun-Ay TÜM BURÇLARI NASIL ETKİLİYOR?
Genel olarak bu Dolun-Ay'ın etkileri bizlere şu şekilde yansıyabilir; Maddi, manevi Finansal konularınız üzerinde etkili olabilir bu yüzden maddi konularla ilgili acil kararlar vermemeniz, temkinli hareket etmeniz ve bütçenizi kontrol ederek,  yapacağınız birtakım hesaplamaları yapmanız gerekebilir. Ayrıca maddi-manevi yaşantınızla ilgili bazı sonuçlar alabilmeniz için, maneviyatınızı ilgilendiren farklı işlerle meşgul olmanız gerekebilir. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, söylenilen bu konularla bağlantılı olarak, 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarına ulaşabilme durumunda olabilirsiniz.

Ay Boğa burcunda iken, diğer günlere nazaran kendinizi daha tembel hissedebilir ve daha ağır hareketlerde bulunabilir ve tabii bununla birlikte de ayağınıza gelen tüm fırsatları kaçırabilirsiniz. Bu yüzden tüm bu uyarılara karşı, temkinli hareket etmemiz bizler açısından çok daha faydalı olabilir. 


Ay'ın Boğa burcunda olduğu bu günlerde, özellikle kalıcı ve sağlam olmasını istediğimiz işlerimizi yapabileceğimiz gibi...Birde bu günlerde ticari işlerimiz, bütçe planlarımız, maddi-manevi parasal konularımızda gündemimizde olabilir. Ve ayrıca iştahımız-da artışlar ve kilo alma olasılıkları artabilir... Boğaz ile ilgili sorunlar, bademcik, boyun, guatr ve tiroit rahatsızlıkları daha fazla gündemimizde olabilir.

☆DOLUN-AY'ın genel etkilerini, Öz Burcunuz ve Yükselen Burcunuza göre okuyabilirsiniz.


Sevgili Koçlar: Bu Dolun-Ay sizin için,  Maddi, manevi Finansal konularınız üzerinde etkili olabilir bu yüzden maddi konularla ilgili acil kararlar vermemeniz, temkinli hareket etmeniz ve bütçenizi kontrol ederek,  yapacağınız birtakım hesaplamaları yapmanız gerekebilir. Ayrıca maddi-manevi yaşantınızla ilgili bazı sonuçlar alabilmeniz için, maneviyatınızı ilgilendiren farklı işlerle meşgul olmanız gerekebilir. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, söylenilen bu konularla bağlantılı olarak, 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarına ulaşabilme durumunda olabilirsiniz.


Sevgili Boğalar: Bu Dolun-Ay da, kendiniz ve fiziksel-dış görünüşünüz için birtakım değişiklikler yapmayı düşündürebilir-siniz. Dolayısıyla kendiniz ve fiziksel-dış görünüşünüz için maddi olarak bir harcama yapabilir yada maddi olarak bir kazanç sağlayabilirsiniz ve aynı zamanda kişisel anlamda kendi gücünüzü göstermek ve ben de varım diyerek kendinizi başkalarına göstermek isteyebilir, kendi yaşantınızla ilgili bazı sonuçlara ulaşabilmeniz için, farklı konularla meşgul olmak isteyebilirsiniz. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, söylenilen bu konularla bağlantılı olarak, 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarına ulaşabilme durumunda olabilirsiniz.


Sevgili İkizler: Bu Dolun-Ay da, Bu dönemde kendinizle yüzleşe-bileceğiniz, ruhsal bir arınma yaşayabileceğiniz ve huzuru deneyimleyerek kendi iç dünyanızda iç gözlem yapabileceğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Dolayısıyla-da bu günlerde, kendi kendinize yalnız kalmak, meditasyon yapmak, dua etmek ve kendi içinize  dönmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda bu etkiler altındayken, daha çok maddi ve manevi olarak bazı gizlilikler ve gizli düşmanlıkların gün yüzüne çıktığını görebilirsiniz. Hastanelerle veya herhangi bir bakım eviyle ilgili işiniz olabilir, ayrıcada bu beş gün içinde, daha aktif olarak hayaller-rüyalar görebilir ve hayallerinizle ilgili bazı sonuçlara ulaşabilmeniz için, rüyalarınızdan rehberlik alabilirsiniz. 


Sevgili Yengeçler: Bu Dolun-Ay da, grupların içinde yer alabilir ve bu aktiviteler-de , bilimsel konular ve teknolojik aletlerle ilgili konular gündeminizde olabilir. Gelecek için yapmak istediklerinize sıra dışı çözümler bulabilir, umut ettiklerinizin önünüze geldiğini görebilir, gelecek  yaşantınızla ilgili bazı sonuçlar bekleyebilir yada grup arkadaşlarınızla birlikte olmak isteyebilirsiniz. Ayrıca bu zaman zarfında; asi ve dik kafalı olma heveslisi de olabilirsiniz. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, söylenilen bu konularla bağlantılı olarak, 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarına ulaşabilme durumunda olabilirsiniz.


Sevgili Aslanlar: Bu Dolun-Ay da, Duygusal güvenliğinizi  dış dünyaya döndürerek; iş, kariyer ve mevkice yüksek bir yerde olup, mal-mülk edinebilmek gibi yollara girebilir, kariyeriniz ile ilgili oluşturmuş olduğunuz hedefleriniz veya mesleğiniz konusunda planlar yapabilir ve bulunduğunuz konumunuzla ilgili bazı sonuçlara ulaşabilmeniz için, farklılık gösteren organize işlerle meşgul olabilirsiniz. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, söylenilen bu konularla bağlantılı olarak, 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarına ulaşabilme durumunda olabilirsiniz.


Sevgili Başaklar: Bu Dolun-Ay da, Hukuksal konulara, yüksek eğitimlere, seyahat etmeye veya uzaktan-iletişime ağırlık vermeniz gerekebilir. Aynı zamanda bu dönemde kendinizi geliştirmek adına bir eğitim öğretim faaliyetine başlayabilir ya da bu konularla bağlantılı bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Tüm bunlarla birlikte, inançlarınız, eğitimleriniz veya hukuksal konularınız-la ilgili bazı sonuçlara ulaşabilmeniz için maddi ve manevi olarak ani kararlar almak isteyebilirsiniz. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, söylenilen bu konularla bağlantılı olarak, 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarına ulaşabilme durumunda olabilirsiniz.


Sevgili Teraziler: Bu Dolun-Ay da, ortaklık gelirleri, borçlar, senetler, bankalar, banka kredileri, cinsellik ve bir takım cerrahi müdahalelerle  gündemde olabilir ve bir şeylere sahip olma hırsıyla ve tutkusuyla dolu olup kinci ve gergin enerjiler içinde olabilirsiniz. Ayrıca, herhangi bir konuda yada cinsel konularla bağlantılı olabilecek, ani olarak gelişebilecek cerrahi işlerle meşgul olmanız gerekebilir. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, söylenilen bu konularla bağlantılı olarak, 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarına ulaşabilme durumunda olabilirsiniz.


Sevgili Akrepler: Bu Dolun-Ay size, muhatap olduğunuz kişileri, yakın arkadaşlarınızı, insan ilişkilerinizi, evlilik ve ortaklıklar ile ilgi konularınızı gündeminize getirebilir. farklı bir bakış açısı oluşturup daha iyi bir zemin oluşturabilmek adına maddi, manevi daha iyi bir şekilde ilerleye-bilmeniz için muhatabınız olan kişilerle daha çok ilgilenmeniz gerektiğini düşündür-tebilir. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, söylenilen bu konularla bağlantılı olarak, 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarına ulaşabilme durumunda olabilirsiniz.


Sevgili Yaylar: Bu Dolun-Ay da, Günlük yaşantınızda, iş yaşamınızda, çalışanlarınızla ilgili konularınız-da ve sağlık konularınız-da etki getirebilir. Günlük yaşantınız, Çalışma hayatınız veya iş çevrenizde İşlerinizin daha iyi bir şekilde ilerlemesi için işlerinizle ilgilenmeniz ve günlük yaşantınızda beklediğiniz bazı sonuçlara ulaşabilmeniz için maddi ve manevi konuların üzerinde durmanız ve farklı detaylı işlerle meşgul olmanız gerekebilir. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, söylenilen bu konularla bağlantılı olarak, 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarına ulaşabilme durumunda olabilirsiniz.


Sevgili Oğlaklar: Bu Dolun-Ay size,  Aşk ilişkilerinizi, çocuklarla ilgili projelerinizi, eğlenceyle ve yaratıcılıkla ilgili enerjinizi  çoğaltarak getirebilir ve sizin bu konularla ilgili daha cesur olmanızı, başarı odaklı olmanızı  ve ani olarak karşınıza çıkabilecek bazı sonuçlara ulaşabilmenizi sağlayabilir... Zira tüm bunlarla birlikte gurur, kibir, öfke ve egosal enerjiler içerisinde olabilir, çocuklar yada aşk yaşantınızla ilgili maddi, manevi konularda ani yada farklı olabilecek işlerle meşgul olmanız gerekebilir. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, söylenilen bu konularla bağlantılı olarak, 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarına ulaşabilme durumunda olabilirsiniz.


Sevgili Kovalar: Bu Dolun-Ay da, Öncelikle yuvanız ve ailenizi oluşturan kişiler açısından (aile büyükleri, eş, anne, baba gibi...) evinizle alakalı yerleşim konuları, satın alma-kiralama gibi yaşanması muhtemel durumlar da ani ve farklı gelişmeler gündeme gelebilir. Evinizde ve ailenizde sorumluluklarınız artabilir ve ev düzeni yada aile yaşantınızla ilgili bazı sonuçlara ulaşabilmeniz için maddi, manevi konularla meşgul olmanız gerekebilir. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, söylenilen bu konularla bağlantılı olarak, 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarına ulaşabilme durumunda olabilirsiniz.


Sevgili Balıklar: Bu Dolun-Ay sizin için, yakın çevrenizi, kardeşlerinizi, komşularınızı, yapacak olduğunuz kısa yolculuklarınızı veya iletişim gerektiren konularınızı içine alabilir... Yakın çevrenizle bir ilişki içinde olmanız gerekebilir ve onların gündeminde olabilirsiniz. Bu günlerde zihinsel olarak, düşünceleriniz  daha farklı şekillerde, daha çok maddi ve manevi konularda aktif olabilir. düşüncelerinizde  herhangi bir konuda sonuca ulaşma düşüncesi içerisinde olabilirsiniz. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, söylenilen bu konularla bağlantılı olarak, 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarına ulaşabilme durumunda olabilirsiniz.


Sevgi ve ışıkla kalın!
Melek Çil (Astrologer-Meleka)

☆ 24.EKİM.2015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder