Bu Blogda Ara

19 Ekim 2015 Pazartesi

☆AY, 21-23 Ekim arası KOVA Burcunda




☆AY, 21-23 Ekim arası KOVA Burcunda
☆AY'ın bu iki gün içerisindeki genel etkilerini, Öz Burcunuz ve Yükselen Burcunuza göre okuyabilirsiniz.

                                            

☆Sevgili Koçlar: Bu iki-buçuk gün içerisindeki duygularınız, grupların içerisinde yer alabilmek, gelecek için yapmak istediklerinize sıra dışı çözümler bulabilmek ve umut ettiklerinizin önünüze geldiğini görebilmek üzerine yoğunlaşabilir. Ayrıca grup arkadaşlarınızla birlikte olabilmek ve gelecek  yaşantınızla ilgili hedeflerinize odaklanabilmek üzerine duygularınız yoğunlaşabilir.

                                            

☆Sevgili Boğalar: Bu iki-buçuk gün içerisindeki duygularınız, işiniz, kariyeriniz ve mevkice yüksek bir yerde olabilmeniz adına, kariyerinizle ilgili oluşturmuş olduğunuz hedefleriniz üzerine yoğunlaşabilir. Ayrıca  topluluklar önündeki yeriniz veya mesleğiniz üzerin-de planlar yapabilmeniz üzerine duygularınız yoğunlaşabilir.

                                            

☆Sevgili İkizler: Bu iki-buçuk gün içerisindeki duygularınız, hukuksal konularınız, yüksek eğitimleriniz, seyahat etmeye  ve inançlarınızla ilgili konularınız üzerine yoğunlaşabilir.  Ayrıca kendinizi geliştirmek adına bir eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayabilmeniz ya da bu konularla bağlantılı bir yolculuğa çıkabilmeniz üzerine duygularınız  yoğunlaşabilir.

                                            

☆Sevgili Yengeçler: Bu iki-buçuk gün içerisindeki duygularınız, ortaklık gelirleriniz, borçlar, senetler, bankalar, banka kredileri, cinsellik ve bir takım cerrahi müdahaleleriniz üzerine yoğunlaşabilir. Ayrıca bir şeylere sahip olma hırsıyla dolu olup kinci ve gergin enerjiler içerisinde olabilmeniz üzerine duygularınız  yoğunlaşabilir.

                                            

☆Sevgili Aslanlar: Bu iki-buçuk gün içerisindeki duygularınız, muhatap olduğunuz kişiler, yakın arkadaşlarınız, sosyal ilişkileriniz, evlilik ve ortaklıklarla ilgi konularınız üzerine yoğunlaşabilir. Ayrıca ikili ilişkilerle ilgili daha iyi bir zemin oluşturabilmek için ve sevgi birlikteliğinin daha iyi bir şekilde ilerlemesi için karşı tarafla ilgilenilmek gerektiği üzerine duygularınız yoğunlaşabilir.

                                            

☆Sevgili Başaklar: Bu iki-buçuk gün içerisindeki duygularınız, günlük yaşamınız, iş yaşamınız, çalışanlarınız, gıda ürünleriniz, giyim-kuşamınız ve sağlık konularınız üzerine yoğunlaşabilir. Ayrıca çalışma hayatınız, iş çevreniz ve İşlerinizin iyi bir şekilde ilerlemesi için işlerinizle ilgilenmeniz gerekliliği üzerine duygularınız yoğunlaşabilir.

                                            

☆Sevgili Teraziler: Bu iki-buçuk gün içerisindeki duygularınız; Aşk ilişkileriniz, çocuklarla ilgili projeleriniz, eğlenceyle ve yaratıcılıkla ilgili enerjiler-iniz üzerine yoğunlaşabilir. Ayrıca sizin bu konularla ilgili daha cesur olmanız, başarı odaklı olmanız ve tüm bunlarla birlikte gurur, kibir, öfke ve egosal enerjiler üzerine odaklı olmanız üzerine duygularınız yoğunlaşabilir.

                                            

☆Sevgili Akrepler: Bu iki-buçuk gün içerisindeki duygularınız, eviniz-yuvanız ve ailenizi oluşturan kişiler, anne, baba, eş ve aile büyükleri gibi kişiler üzerine yoğunlaşabilir ve evinizle alakalı yerleşim konularınız, satın alma-kiralama gibi yaşanması muhtemel durumlarınız ve evinizle, ailenizle ilgili sorumluluklarınız, geçmiş konularınız,ev düzeniniz üzerine duygularınız yoğunlaşabilir.

                                            

☆Sevgili Yaylar: Bu iki-buçuk gün içerisindeki duygularınız, yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınız, yapacak olduğunuz kısa yolculuklarınız veya iletişim gerektiren konularınız üzerine yoğunlaşabilir... Ayrıca, konuşma, dinleme, anlama, anlatma, yazı yazma, dedikodu, kararsızlık, ikilemde kalma, zihinsel olarak düşünme, akıl ve mantık-yürütme gibi konular üzerine duygularınız yoğunlaşabilir.

                                            

☆Sevgili Oğlaklar: Bu iki-buçuk gün içerisindeki duygularınız, maddi, manevi Finansal harcamalar üzerinde etkili olabilir ve bu yüzden maddi konularla ilgili acil kararlar vermemeniz, maneviyat-ınıza önem vermeniz, temkinli hareket etmeniz, bütçenizi kontrol ederek,  yapacağınız birtakım hesaplamaları yapmanız gerektiği üzerine duygularınız yoğunlaşabilir.

                                            

☆Sevgili Kovalar: Bu iki-buçuk gün içerisindeki duygularınız, kendiniz, sağlığınız ve fiziksel-dış görünüşünüz için birtakım değişiklikler yapmanız üzerine yoğunlaşabilir. Dolayısıyla kendiniz ve fiziksel-dış görünüşünüz için yeni bir imaj yapabilmeniz ve aynı zamanda kişisel anlamda kendi gücünüzü göstermeniz veya kendinizi başkalarına gösterebilmeniz üzerine duygularınız yoğunlaşabilir.

                                            

☆Sevgili Balıklar: Bu iki-buçuk gün içerisindeki duygularınız, kendi kendinizle yüzleşe-bilmek veya kendi iç dünyanızda bir iç gözlem yapabilmek, gizlilikler veya sıkıntılı duygular üretebilmek ve kendi kendinize  yalnız kalabilmek üzerine yoğunlaşabilir. Ayrıca meditasyon yapmak, dua etmek ve kendi içinize  dönmek üzerine duygularınız yoğunlaşabilir.

Sevgi ve ışıkla kalın!
Melek Çil (Astrologer-Meleka)

☆ 21.EKİM.2015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder