Bu Blogda Ara

27 Şubat 2015 Cuma

MATRİX

Matrix⑦
Matrix⑦, mistik yaşamın Morfik Alanıdır, Bu gerçek benliğimizi İlahi Çekirdeğe götürür. Manevi yolculuk için bu bizim tek hedefimiz. Bunu hangi yolla yaptığımız farketmez ya da hangi yolun bizi oraya götürdüğü ..
Matrix⑦ heryerdedir. İçimizde, dışımızda, yukarıda, aşağıda yani bizi çepeçevre kaplar. Ama biz gündelik işlerle o kadar çok meşguldük ki hiçbir zaman bunun bilincinde değildik. Biz her zaman geçmişe ve gelecekle ilgili planlara odaklanıyoruz. Matrix⑦ bize tüm zamanlardan ve mekanlardan içsel bilgileri getirir. Biz şimdi zihinsel yansımalarımızla mı bunları yorumlayıp, yeniden oluşturup alacağız? yoksa saf bilinç halimizle, gerçek benliğimizle olduğu gibi mi göreceğiz?  İkisi arasındaki farkı bu çalışmada öğreneceksiniz. Matrix⑦ bize zihinsel faliyetleri susturmayı, gelen düşünceleri zihinsel olarak yorumlamadan , durgun bir zihinle bizi ilahi benliğimize yönelmemize yardımcı olur. Tamamen aklını kaybedeceksin gibi geliyor değil mi ? Merak etme! Bu, hiçbir zaman olmayacak. Hatta tamamen tersi ; Zihnin burada ve en yakın arkadaşın olacak ve çok daha aktif, daha üretgen..
Burada öğreneceğin bir kaç teknikle , Matrix⑦ ile bağlantı kurduğun zaman, bu senin için ruhsal gelişiminde önemli bir atılım, bir kuantum sıçraması olacaktır. Daha çok farkına vardıkça kendi özbenliğinin haline dönüşeceksin. Başlangışta zihin bunu kabul etmeyecek elbette, Matrix⑦ de olmaman için çalışıp duracak ama
bilincininin kontrolü ile sıkı bir disiplin uygulamanı öneriyorum. Burada Kal! O düşünceler sana ait değil, sadece Matrix alanından aldıkların, geçmiş deneyimlerine bağlı olarak zihnin tarafından yorumlanıp, bilincine yansıtılması !.. Sustur o  ansımaları.. O gürültü sustuğu zaman gerçekleri duymaya ve görmeye başlayacaksın! Gün gelecek sen kendiliğinden Matrix⑦ e bağlanacaksın ve gün gelecek Matrix⑦ nin kendisi olacaksın. Sen Matrix⑦ olduğunun farkında olacaksın. Ve bu olduğunda, varlığının, düşündüğünden çok daha başka bir şey olduğunu farkedeceksin. Kendinle ve çevrenle her an barış ve uyum içerisinde olacaksın. Sorunlarla karşılaştığın zaman, artık bunların enerjini aşağıya çekmediğini göreceksin. Ya da çok sinirlenilmesi, kızılması gereken yerlerde fırtınalar estirmek yerine, rahat bir nefes alman gerken durum olarak gözükecekler sana. Eski korkularını ve negatif kalıplarını muhtemelen sonsuza dek terkedecek ve her sabah uyandığında gözlerinin içinde yaşama sevicini gördüğün bir ışık parıldayacak.
*Matrix⑦ , Özel bir sembol ile aktive edilerek Morfik Alana bağlayan bir köprü oluşturulur. Sembolün, çizimi ve hatırlanması çok kolay olmakla birlikte, oldukça güçlüdür.
Bu derste Sembol ile uygulanan basit bir egzersiz öğretilir. Bu uygulama çok hızlı bir şekilde çalışır. Günlük yaşamın stresinden, geçmişin anıları ve geleceğin endişe-kaygılarından arınmak için bu uygulama kullanılabilir. Aynı şekilde, korkularınız varsa, öfkelendiğiniz durumlar varsa, olumsuz her ne durum olursa olsun bu yöntemi kullanabilirsiniz.
Oldukça Geniş Uygulama alanında tek sınırlayıcı olan zihninizin sınırları..
Zihninizi Özgür Bırakın !
  
___________________________________________________

EPİFİZ

Epifiz salgı bezimiz"üçüncü gözümüzdür" ruh ile buluşma noktası olarak tarif edilen Epifiz bezi... RUH GÖZÜ olarakta bilinir...ruhani tarafımıza uzanan ve bize yaratılışın tek gerçeğini hatırlatmya çalışan gizli bir geçit gibidir. bir kez aktive edildiğinde farklı boyutlara açılan bir kapı görevi yapar. bu kapının anahtarıda Epifiz bezinin salgıladığı hormonlardır. Bu hormonlarda anahtarın ustundeki herbir ayrıntıda gizli olan SERATONİN-MELATONİN ve DMT MOLEKÜLÜDÜR... ÖNCELİKLE...mutluluk hormonu olan SERATONİN yaşamdan zevk almamızı sağlar.MELATONİN ise büyüme hormonudur ve bedenimizin günlük ritmini düzenler, ençok geceleri ve karanlıkta salgılanır.bu nedenle geceleri karanlık bir odada uyumak Epifiz bezimiz için önemli bir detaydır.Epifiz bezimiz bezimizin en aktif olduğu zamanlar gece 3 civarı olarak bilinir. bu nedenledir ki gece ibadetleri çok değerlidir. Seratonini badem-muz-acıbiber-patates-börülceden alabiliriz...DMT MOLEKÜLÜ ise Ruhumuz ile iletişimimizi sağlar.farklı bilinç seviyelerine ulaştırır ve dolayısıyla hayatımızda sezgisel gücümüzü ve psişik yeteneklerimizi geliştirmemiz için bir zemin hazırlar.DMT Molekülünü bazı bitkiler aracılığıylada dışardan alabiliriz.DMT Molekülü alan kişiler mistik alemler ile iltişim kurarlar... güneş, güneş ışığı ve güneşte kurutulmuş besinler epifiz bezimizi besler ve harekete geçirir. yükseklere-dağların zirvelerine çıkmakta en yüksek seviyede çalışmasına ve daha fazla hormon salgılanmasına sebep olurEpifiz salgı bezimiz aktif olduğu sürece zekamız-yaratıcılığımız-algılarımız ve bilincimizde gelişir. düzenli olarak yaptığımız meditasyon ve ibadetlerle de epifiz bezimizi metafizik alemlere açarız. böylece yaşadığımız bu illizyonu aşıp...dünyanın tek gerçeğini hissedebileceğimiz bir frekansa geçeriz..... ÖNCELİKLE epifiz bezimizin GÖRÜŞ ALANI GÖKLERE DOĞRUDUR. tıpkı gözlerimizle başımızın arkasına bakamadığımız gibi Epifiz Bezimizde yere dünyaya bakamaz.

REİKİ-UYUMLANMA "BOLLUK" vs...

UZAKTAN UYUMLANMA ÖNCESİ HAZIRLIK "BOLLUK" VS...
Uyumlama günü, hayvansal gıda, et, alkol, sigara, ağır yemek gibi sizi enerjisel olarak yoracak etkenlerden mümkün olduğunca uzak durun.
Uyumlamadan önce mutlaka topraklama yapın. Mümkünse 5-10 dk. kadar toprağa basın, toprak bulamazsanız ılık su ile bir duş alın, ya da en azından ellerinizi ayaklarınızı ve ensenizi ılık su ile ıslatıp kurulayın.
Tek başınıza, rahatsız edilmeyeceğiniz bir ortamda olmalısınız.
Çalışmaya başlamadan önce odanızı mutlaka havalandırın mümkünse odanızdaki bütün elektrik prizlerini çekin. Konsantrasyonunuzu bozacak cep telefonu v.s cihazları dışarıda bırakın.
 İnancınız doğrultusunda rahatlama yöntemleri seçebilirsiniz. Dua edebilirsiniz. Meditatif bir müzik dinleyebilirsiniz. Tercih size ait. 
Sessiz bir ortamda uzanın.
Uyumlama sırasında rahat bir pozisyonda olmalısınız. Bir sandalyede oturun veya yatağınıza uzanın.
Eğer sandalyede oturmayı tercih ederseniz ellerinizin avuç içleri birbirine değecek sekilde kalbinizin üzerinde tutun. Eğer uzanmayı tercih ederseniz sırt üstü uzanın ancak kesinlikle ayaklar ve eller çaprazlanmamalı. . 
Rahatlayın, ve birkaç defa yavasça derin nefes alıp verin.
Evrenin en yüksek enerjilerinin beyaz bir ışık seklinde başınızın üzerinden (Taç Çakra) bedeninize girdiğini hayal edin ve oradan kalbinize kadar uzandığını hayal edin. Ve bu beyaz ışığın etrafinizda koruma cemberi olusturup sizi her şeyden koruduğunu düşünün. 
Hazır olduğunuzda: size verilecek niyet sözleri ile uyumlamayı almayı başlatın.
Uyumlama süresince gözleriniz kapalı ve rahat bir şekilde durun. Uyumlama sırasında hissedebileceğiniz bazı durumlar;
Hiçbir şey hissetmeyebilirsiniz. Eğer böyle olursa bunun için üzülmeyin bazen enerjileri hissedemeyebiliriz. Bu bir problem değildir. Sonrasında mutlaka deneyimlersiniz.
-Sıcaklık hissedebilirsiniz.
-Soğukluk hissedebilirsiniz.
-Soğuk ya da Sıcak bir hava akımı olarak hissedebilirsiniz.
-Bedeninizin çeşitli yerlerinde karıncalanma hissi oluşabilir.
-Bedeninizin üzerinde bloke olmuş alanlarda yoğun şekilde hissedebilirsiniz.
-Sevinç, Neşe, Sevgi, Ağlama ve bunun gibi hisler duyumsayabilirsiniz.
-Gözleriniz kapalı iken çeşitli renkler görebilirsiniz.
-Öz varlığınızı hissedebilirsiniz.
   Uyumlamalar genelde 12 ila 45 dk arasında sürmektedir. Ama bu kişiden kişiye göre değişmektedir. Enerjileri uzun bir süre hissedebilirsiniz. Bu yüzden sadece rahatlayın ve deneyimi yaşayın. Reiki enerjisi bir kez uyumlandıktan sonra ömür boyu kaybolmaz. Dolayısıyla inisiyasyon çok özel bir zaman dilimidir. Sadece rahatlayın ve bu çok özel anın keyfini çıkarın…
Uyumlamanın bittiğini hissettiğinizde gözlerinizi yavasça açın, bedeninizi yavaşca hareket ettirerek normal duruma geçin......... "Unutmayın bol su içmelisiniz."

_________________________________________________________________________________

PARA VE BOLLUĞA UYUMLAN! BAŞLA!
Program:
Para ve Bolluğa Uyumlan, size para ve her manada bolluğa ulaşıp refah içerisinde bir hayat sürebilmenize yardimci olmak için kanalize edilmiş guclu bir sistemdir. Hayatinizdaki para akisini engelleyen hatta iten tum blokajlari temizlemenize ve her manada bolluğun hayatinizda kolaylıkla tezahür etmesine yardimci olur. 
Parayi ve bolluğu çekebilmeniz, bunlari hayatinizda tezahür ettirebilmeniz için para ve bolluk ile ilgili negatif enerjilerin temizlenmesi tek basina yeterli değildir.
-Karma temizliği,
-Negatif eterik baglantilarin temizliği,
-DNA kayitlarinin temizlenip yeniden kodlanmasi da gereklidir.
Para ve Bolluğa Uyumlan enerji sistemi tum bu konularda size yardimci olacaktir.
KULLANIMI:
Sistemin kullanımı oldukça kolaydır. Niyet ile aktif olur,
el pozisyonlari kullanmaya gerek yoktur.
Uyumlamayı ilk kez aktif ederken, ( uyumlamanın üzerinden en az 2-3 saat geçmiş olmalı) Rahat edebileceğiniz bir şekilde arkanıza yaslanın yada uzanın ve gözlerinizi kapatıp sakinleşin.
Sonra sesli yada içinizden “Para ve Bolluğa Uyumlan Başla!” deyin.
Enerji akisi başlayacak ve bir müddet calisacaktir, 30 dakika kadar enerjinin çalışmasına müsaade edin sonrasında günlük işlerinize devam edebilirsiniz. Gece yatmadan önce aktif ederseniz siz uyurken de enerji çalışmaya devam edecektir.
Enerjiyi uyumlamadan sonraki ilk 21 gun fırsat buldukça aktif edin.
Uyumlama sonrası enerjinin aktive edilmesiyle birlikte, başlarda çok yoğun olan süreç zaman içinde yavaşlamış hissedilse de, aslında sürekli devam eden bir çalışma söz konusudur.
1-2 gün bedeninizin çeşitli bölümlerinde çeşitli ağrılar, batmalar vs. hissedebilirsiniz. Bu durum blokajların serbest birakilarak enerjinizin yeni frekansa uyumlanması nedeniyledir ve geçicidir.
Enerjinin duzenli olarak her gun kullanilmalıdır.

Ayrıca Melek ve Melek enerjilerinizin ve onlarin ustun yetenekleri yardimi ile-de, her zaman ihtiyacımiz olandan daha fazla para ve maddi manevi her türlü pozitif bolluk akışı olması için yeni yollar, is imkanlari, müşteriler, fırsatlar, imkânlar vs oluşturmaya yardimci olunabilir.

Rahat edebileceğiniz bir şekilde arkanıza yaslanın yada uzanın ve gözlerinizi kapatıp sakinleşin.
Sesli yada içinizden ;
Para Akışı Oluşturma Ekibi Meleklerim Başla! Deyin.
Melek Ekibiniz calismaya başlayacaktır. Eger Melek ekibiniz islerinizle ilgili özel bir durum için, is bulmak veya müşteriler bulmak için size yardimci olmasini istiyorsaniz onlarla konusun ve isteğinizi anlatin. Bu ekip ile calisirken onlara zaman ayirin ve bu esnada zihniniz başka seylerle meşgul olmasin. Onlarin su an sizin için calistigini duşunun ve onlara konsantre olun.

19 Şubat 2015 Perşembe

Merkaba Meditation




Işık, Ruh, Beden... İlahi Işık taşıt




Işık, Ruh, Beden... İlahi Işık taşıt
Zaman yolculuğu, Astral Seyahatler ve DMT hormonuİsa ve İlyas peygamberin göklere yükseltilmesi, Davut Yıldızı,Süleyman Mührü, Padişahların Tılsımlı gömlekleri
Ruh Molekülü (DMT) Nedir ? Ruh (Spirit) molekülü beynin merkezinde bulunan epifiz(pinal) bez tarafından salgılanan endojen bir psikoaktif bileşendir.




Sessizliğin Dili, Işığın Dili ve Koşulsuz Sevgi Sembolü
Yaşam-Çiçeği



☯Jonathan Goldman - THELOSTCHORD "YESSS"❀


❀"YESSS"❀
THELOSTCHORD


Robert Gass - Alleluia (6 dk.)
 aaaaaalllllleeeeeeelllllllllluuuuuuuyyyyyaaaaaaa...
aaaaalllllleeeeeeelllllllllluuuuuuuyyyyyaaaaaaaa.



Swami Vivekananda - Essential - Eternal Om
19 dk. om




 aaaaaalllllleeeeeeelllllllllluuuuuuuyyyyyaaaaaaa...
aaaaalllllleeeeeeelllllllllluuuuuuuyyyyyaaaaaaaa.






Om Mani Padme Hum


sanskritçe Om Mani Padme Hum "lotus mücevherine selam" anlamına geliyor. ancak, simavada uphanishad'dan yapılan çeviriler içerisinde "insanın gerçek özüne selam" ve "karanlık boşluktaki şimşek, amin" biçiminde de çevrildiği görülmüştür........ ayrıca, turkce anlami "mucevher niluferin icinde" olan.

Om Mani Padme Hum -Imee Ooi

sidharta-nın şiiri

nigrôdhâ

koskoca bir agaç görüyorum
ufacik bir tohumda
o ne agaç ne tohum
om mani padme hum (3 kere)

sidharta buddha
ben bir meyvayim
agacim âlem
ne agaç
ne meyva
ben bir denizde eriyorum
om mani padme hum (3 kere)

Merkaba Activation


Merkaba Activation....İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Merkaba - Ancient Relics [Full EP]


Merkaba - Ancient Relics(eski eserleri) [Full EP]......... çok iyiii

❀ 8 Saat Derin Uyku, Sakinleştirici Müzik!


❀ 8 Saat Rahatlatıcı Uyku Müzik: Meditasyon Müzik, Derin Uyku, Sakinleştirici Müzik uykuya dalmak.... (8 Hour Relaxing Sleep Music: Fall Asleep, Meditation Music, Deep Sleep, Calming Music) MDTSYN!

Bal arısı (honey bee) D.M




❀ Sound Therapy ~ Hot Summer Day ~ (❀ Ses Terapisi ~ Sıcak Yaz Günü ~) ~Bal arısı (honey bee) D.M




Craig Pruess and Ananda Devi Prayer Sacred 
Chants Of Devi... "D.M."














Mantra do Amor Universal - Siddhartha 
"D.M."








Merkaba DNA Activation

Merkaba DNA Aktivasyonu ve Yükseliş - Binaural Beats & Isochronic Sesleri




Işık, Ruh, Beden... İlahi Işık taşıt




Işık, Ruh, Beden... İlahi Işık taşıt
Zaman yolculuğu, Astral Seyahatler ve DMT hormonuİsa ve İlyas peygamberin göklere yükseltilmesi, Davut Yıldızı,Süleyman Mührü, Padişahların Tılsımlı gömlekleri
Ruh Molekülü (DMT) Nedir ? Ruh (Spirit) molekülü beynin merkezinde bulunan epifiz(pinal) bez tarafından salgılanan endojen bir psikoaktif bileşendir.



Sessizliğin Dili, Işığın Dili ve Koşulsuz Sevgi Sembolü
Yaşam-Çiçeği


Yaşam Çiçeğinin üzerinde 19 küre vardır. "7 ana.12 tali çakra"



Yaşam Çiçeği 19’un gizemini üzerinde barındıran sistemin adıdır.Platonun 5 şeklinden tutun,altın orana,pi sayısından,alfabelere,fraktallardan,ilk 8 hücremize ve bing bang’le oluşan atomun yapısına kadar her yaratılandaki imza yaşam çiçeğinden oluşturulur. 
Yaşam Çiçeği geometrisinin meyvesidir.Bu meyve MERKABA’dır.

Mısır dilinde Mer Işık, Ka Ruh, Bah(kabe kelimesinin de burdan geldiği söylenmektedir.) beden anlamına gelmektedir.Bedenimizin çevresinden benim iddiam 19m(17m olarak yorumlanıyor.) çevresine kadar bir alana yayılan,yaradılışın kutsal geometrisinin formlarından oluşan,ve kişiye zaman ve mekanda yolculuk etme fırsatı veren ilahi bir taşıttır.Bu alanın aktifleştirilmesi için Merkaba ışık aktivasyonu yapılır.

Kuran’da geçen 7 cehennem olarak tanımlanan isimlerin her birinin bir çakraya denk geldiğini anlatmıştım

Leza:Kök Çakra
Haviye:Sakral Çakra
Sair:Göbek Çakra
Hutame:Kalp Çakra
Cahim:Boğaz Çakra
Nar:Üçüncü Göz Çakra
Taç çakranın sadece özelliklerinden Beled suresinde bahsedilmiş ama 7.Cehennemin adı yani “Sakar” tanımlanmamıştı.(Tarafımdan)

Taç Çakra Sanskritçede SAHASRARA olarak geçmektedir.Kelimelerle anlatılamayacak anlamlar taşır hem her şeydir hemde hiçbirşey ancak deneyimlendiğinde anlam kazanır.Tüm çakraları kapsayan aynı zamanda çakraların kaynağıdır.Güneş ve gezegenler gibi
Sahasrara çakra açıldığında kafa derisinden başlayan bir ayrışma tüm bedene yayılır.Derileri yakıp kavurur…

SAHASRARA yani SAKAR 19’luk sistemin hepsini kapsayan bir deneyimdir ve bu bilgi yaşam çiçeğindedir.

Çakralar konusunda inceleme yaparsanız ana çakralar ve tali(ara) çakralar olarak birçok bilgiye ulaşırsınız.Kuran’ın bize gösterdiği ise
  • 7 Ana Çakra
  • 12 Tane Tali çakra
  • Ve Toplamda 19 çakralı bir sistemdir.Çakralar ve Yaşam Çiçeği konusunda araştırma yaptıysanız.Birçok kültürün çakraların sayısı konusunda ne kadar farklı yaklaşımlar sergilediklerini görürsünüz. Mesela Maya’lar 7 ana çakra 13 tali çakra nın frekansı ile 20’ye ulaşılacağını 20+13=33’te ise yaratıcının insanda uyandırılmasına sebep olacağını aktarmışlardır.Yukarıdaki bilgilere dayanarak
  • Yani 7+12+19=31’e ulaşılacağını iddia ediyorum.Ama siz 31 sayısını internette araştırırsanız sadece ........... simgeleşmiş sayısı ile karşılaşırsınız.Bunun da bilerek dile sokulduğunu düşündürtüyor...vs... 7+12+19=31’di 31.Ayet ne diyor
    • 31- Biz, Nar Ashabını ancak meleklerden kıldık. Onların sayısını inkar edenler için bir imtihan vesilesi yaptık ki kendilerine kitap verilenler kesin olarak bilsinler, iman edenlerin imanı artsın, kendilerine kitap verilenler ve mü’minler şüpheye düşmesin, kalplerinde bir hastalık bulunanlar ile kâfirler, “Allah örnek olarak bununla neyi anlatmak istedi” desinler. İşte böyle. Allah dilediğini saptırır, dilediğini doğru yola iletir. Rabbinin ordularını ancak kendisi bilir. Bu, insanlar için ancak bir uyarıdır.
  • Nar Ashabı:Üçüncü göz çakrası açık olanları ifade ediyor.19 çakralı sistem imanımızı arttırsın diyorum…
    Mer-Ka-Ba’nın önemini yukarıda anlatmıştım.Bu bireyin tekamülü ile ilgili olabileceği gibi Bugün dünya efendilerinin hangi sembolleri kullandıklarıda açıktır. 

    SONUÇ
    Yaradılışın dili geometridir.Ve bu dil evrenin ölçüm çubuğu olan insanda açığa çıkmış insanı kamil olabilme yolunda 19 sayısı belirlenmiştir.19 çakra sistemi şuana kadar kabul görmüş değildir fakat bu bilgiler ile birçok şeyin değişeceği kanaatindeyim.(Ama yinede yanılgı payını eklemeden geçmek istemiyorum.)Bu konuda katkı sağlayabilecek bu bilgiyi dünyaya duyurmamı sağlayacak insanlara ihtiyacım olduğunu belirtmek isterim.


    Ayrıca;
    Besmele 19 harften oluşur
    İlk vahyolan sure sondan 19’dur
    İlk vahyolan sure 19 ayettir
    Son vahyolan sure 19 harften oluşur
    19 sayısı hiçbir sayı ile bölünmez
    ve bunun gibi birçok yerde 19 sayısına rastlamak mümkündür.


    Müddessir Suresi

    • 1-Ey gizlenen
    • 2- Kalk ve uyar
    • 3-Rabbini yücelt
    • 4-Öz benliğini temiz tut
    • 5-Kötülüklerden uzaklaş
    • 6-İhtiraslı olma
    • 7-Rabbin için sabret