Bu Blogda Ara

1 Mart 2015 Pazar

☆ 2015 BAŞAK.DOLUN-AY'ının TÜM BURÇLARA ETKİSİ



☆ BAŞAK DOLUNAY'I TÜM BURÇLARI NASIL ETKİLİYOR?

5 Mart'ta... Mart ayının ilk haftasında Başak-Balık burcu aksı üzerinde oluşacak olan Dolunay, saat 20:05'de 14 derecede meydana geliyor.
Bu DolunAy'la beraber, toplumsal tema-larımız da Başak burcu özellikleri yoğun olarak ortaya çıkabilir... Bunlar özellikle iş, çalışma, sınavlar, hizmet ve hizmetliler, memurlar, sağlık ve sağlıkçılar, hijyen, düzen, gündelik yaşam gibi konularda farkındalık kazanmak ve bunlarla ilgili konular dolunayın ışığıyla ve enerjisiyle birlikte  gün yüzüne çıkabilir...

Bu dönemde insanları daha fazla eleştirebilirsiniz,  bunun için yaptığınız eleştirilere dikkat etmeli ve daha yapıcı olmalınız. Tabii bu dönemde herkes tarafından eleştiri eğilimleri artabilir, tabi bununla birlikte  size gelen eleştiriler de olabilir, bunun için tüm bu gelen eleştirilere karşı sabırlı ve sakin olmanız da faydalı olabilir.

Başak Dolunayında; temizlik, düzen ve detaylar daha çok gündeminizde olabilir, temizlik ve düzen ile ilgili takıntılar, detaylarla ile ilgili takıntılar ve her şeyi ince-ince incelemeler gündeminizi oluşturabileceği  gibi...günlük yaşamınızda da daha fazla çalışma isteği, sağlık ile ilgili konular, giyim ve gıda ile ilgili konular rutin günleriniz olabilir.

Ayrıca; sinir ve sindirim sistemleri hassaslaşabilir ve bu nedenle günlük yaşantınıza, beslenmenize, diyet listenize biraz daha özen göstermeniz gerekebilir...
Tüm bu durumlardan özellikle değişken burçlar (ikizler-başak-yay-balık) daha çok etkilenebilirler ve Balık yeni ayında  başlanmış olan yeni girişimlerin, yani 15 gün öncesi yapılan yeni girişimlerin sonuçları belli  olabilir...

Dolun-Ay'ın genel etkilerini, Öz Burcunuz ve Yükselen Burcunuza göre okuyabilirsiniz.

   ♉    ♊    ♋        ♍    ♎    ♏    ♐    ♑    ♒    

Koç ve Yükselen Koç'lar

Sevgili Koç'lar, Mart ayının ilk haftasında Başak-Balık burcu aksı üzerinde oluşacak olan Dolunay saat 20:05'de  meydana geliyor. Başak DolunAy'ının etkisi sizin günlük yaşantınızda, iş yaşamınız veya çalışanlarınız ile ilgili konularda, ilişkilerinizde, ortaklık-larınızda ve sağlık konularınız da etki edebilir. Çalışma hayatınız ve iş çevrenizde işleriniz artabilir ve Detaylı işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. İşlerinizin iyi bir şekilde ilerlemesi için düzenlemelerde bulunabilirsiniz. ve bunlarla bağlantılı olarak  atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını ortaya çıkarmanız mümkün olabilir. Ve aynı zamanda Balık Yeni Ay'ında, yani 15 gün önce yapmış olduğunuz yeni başlangıç-larınızın sonuçlarını alabilmeniz mümkün olabilir.

Ayrıca; bu dönemde özellikle sağlığınız ile ilgili konulara ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Bedensel olarak yaşayabilecek olduğunuz keyifsizlik-halsizlik gibi durumlara  dikkat  göstermeniz, kendiniz ve ilişkide olduğunuz kişilerin sağlığıyla ilgili konularda daha dikkatli hareket etmeniz gerekebilir.

Boğa ve Yükselen Boğa'lar


Sevgili Boğa'lar, Mart ayının ilk haftasında, Başak-Balık burcu aksı üzerinde oluşacak olan Dolunay saat 20:05'de  meydana geliyor. Başak DolunAy'ının etkisi sizin  aşk, eğlence ve yaratıcılık enerjinizi daha yoğunlaştırabilir.   daha cesur olmanızı ve birşeyleri başarma isteğinde olmanızı sağlayabilir... Ve ayrıca; kendinizi farkettirme enerjisinde olabilir, kahramanca davranma meylinde olabilirsiniz. Ancak tüm bunlarla birlikte gurur, kibir, öfke ve egosal enerjiler içerisinde olup takıntılı ve eleştirel yönde hareket etmeniz mümkün olabilir. bunlara karşı dikkatli olmanız sizin için faydalı olabilir. Ve aynı zamanda spor aktiviteleriyle, sanatsal işlerle ve yaratıcılıkla ilgili konularla daha iç içe olabilirsiniz. ve tüm bunlarla bağlantılı olarak  atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını ortaya çıkarmanız mümkün olabilir. Ve aynı zamanda; Balık Yeni Ay'ında, yani 15 gün önceden yapmış olduğunuz yeni girişimlerinizin sonuçlarını alabilmeniz mümkün olabilir.

Ayrıca; Bu dönemde eğlenmeyi düşündüğünüz bir pilanınız veya var olan bir ilişkiniz var ise bu konularla ilgili gerekli bazı kararlar almanız söz konusu olabilir. Ancak Bu dönemde fazlaca eleştirel  bir bakış açısına sahip olabileceğinizden, düzenliyecek olduğunuz eğlence planlarınızı veya  ilişkinizi fazla kurcala-mamaya özen gösterebilirsiniz.

 İkizler ve Yükselen İkiz'ler

Sevgili İkiz'ler, Mart ayının ilk haftasında, Başak-Balık burcu aksı üzerinde oluşacak olan Dolunay saat 20:05'de  meydana geliyor. Başak DolunAy'ının etkisi sizin öncelikle yuvanız ve ailenizi oluşturan kişiler açısından (aile büyükleri, eş, anne, baba gibi...) evinizle alakalı yerleşim konuları, satın alma-kiralama gibi yaşanması muhtemel durumlar da aynı şekilde önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Evinizde ve ailenizde sorumluluklarınız artabilir, ailenizin birtakım problemleriyle ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Eviniz, aileniz ve aile büyüklerinizle alakalı sorunlar bu dolunayla beraber gün yüzüne çıkabilir ve aile içerisinde birtakım gereksiz eleştiriler,  huzursuzluklara neden olabilir, bu yüzden gereksiz eleştirilere dikkat etmeniz sizin açınızdan iyi olabilir. Ve aynı zamanda Balık Yeni Ay'ında, yani 15 gün önce yapmış olduğunuz yeni başlangıç-larınızın sonuçlarını alabilmeniz mümkün olabilir.

Ayrıca; karmaşık durumları el birliğiyle çözümlemeniz, gerçekçi değerlendirmelerde bulunmanız gerekebilir ve bununla birlikte otorite konumundaki kişilerle (aile büyükleri, eş, anne, baba gibi...) keyifli, eğlenceli ilişkiler içinde  olup, ılımlı bir şekilde bir birliktelik geliştirmeniz mümkün olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç'ler

Sevgili Yengeç'ler, Mart ayının ilk haftasında, Başak-Balık burcu aksı üzerinde oluşacak olan Dolunay saat 20:05'de  meydana geliyor. Başak DolunAy'ının etkisi sizin  öncelikle yakın çevrenizi, kardeşlerinizi, komşularınızı, yapacak olduğunuz kısa yolculuklarınızı veya iletişim gerektiren konularınızı içine alabilir ve yakın çevrenizle, ailenizle, aile büyüklerinizle bir ilişki içinde olmanız gerektirebilir ve onların gündeminde olabilirsiniz. Bu dönemde zihinsel olarak fazla aktif olabilirsiniz, bu yüzden eleştirel yaklaşım tarzı sergilememeye dikkat etmeniz sizin için iyi olabilir. ve tüm bunlarla bağlantılı olarak  atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını ortaya çıkarmanız mümkün olabilir. Ve aynı zamanda; Balık Yeni Ay'ında, yani 15 gün önceden yapmış olduğunuz yeni girişimlerinizin sonuçlarını alabilmeniz mümkün olabilir.

Ayrıca; bilgi alış verişi, yazılı belgeler, iletişim aletleri bilgisayar-telefon gibi...araçlar veya dedikoduyu içeren haberler üzerinde bir şeyleri detaylıca incelemeniz, hatta bunlarla ilgili olabilecek takıntılarınız olabilir, ve tüm bunlarla ilgili eleştiriler alabilir veya siz eleştiri yapma gereği duyabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan'lar

Sevgili Aslan'lar, Mart ayının ilk haftasında, Başak-Balık burcu aksı üzerinde oluşacak olan Dolunay saat 20:05'de  meydana geliyor. Başak DolunAy'ının etkisi sizin, finansal konularınız üzerinde önceden atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını verebilir, ve tüm bu konular yakın çevrenizi, yapacak olduğunuz kısa yolculuklarınızı veya iletişim ile ilgili konularınızı ilgilendirebilir ve meydana gelen bu olaylar daha sonraları sizin için etkili olabilir bu yüzden maddi konularla ilgili acil kararlar vermemek, temkinli hareket etmek gerekebilir. yani bütçenizi kontrol etmeli,  yapacağınız birtakım hesaplamaları yapmanız gerekebilir. ve tüm bunlarla bağlantılı olarak  atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını ortaya çıkarmanız mümkün olabilir. Ve aynı zamanda; Balık Yeni Ay'ında, yani 15 gün önceden yapmış olduğunuz yeni girişimlerinizin sonuçlarını alabilmeniz mümkün olabilir.

Ayrıca; Bu Dolunay finansal yaşamanızla ilgili mevzularda aksayan, sorun çıkaran ve problemlere neden olan her şeyin daha net görülmesi ve saptanması adına önemlidir.  dolunaylar olayları aydınlatır ve her şeyi su yüzüne çıkarır ve bütün detaylar apaçık gözünüzün önüne gelebilir. ve böylelikle Size düşen görevlerde gerçekleri görmeyi kabul etmek ve eğer varsa yapılması gerekenleri yerine getirmektir.

Başak ve Yükselen Başak'lar

Sevgili Başak'lar, Mart ayının ilk haftasında, Başak-Balık burcu aksı üzerinde oluşacak olan Dolunay saat 20:05'de  meydana geliyor. Başak DolunAy'ının etkisi, kendiniz ve fiziksel-dış görünüşünüz için birtakım değişiklikler yapmayı düşündürebilir ve bunlar için maddi harcamalar yapabilirsiniz. Ve aynı zamanda kişisel anlamda kendi gücünüzü göstermek ve Ben de varım diyerek kendinizi başkalarına ifade edebilmek isteyebilirsiniz. Şunu da belirtmek gerekebilir ki; Dolunay günlerinde biraz gerilim yüksektir. Bir yandan özverili davranmak isteyebilir ve diğer yandan aradığınızı bulamadığınızı düşünebilirsiniz. ve tüm bunlarla bağlantılı olarak  atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını ortaya çıkarmanız mümkün olabilir. Ve aynı zamanda; Balık Yeni Ay'ında, yani 15 gün önceden yapmış olduğunuz yeni girişimlerinizin sonuçlarını alabilmeniz mümkün olabilir.

Ayrıca; Sağlığınıza iyi bakmanız gerekebilir ve hijyene, temizliğe gereksinim duyabilirsiniz. kendiniz ve sağlığınız için bazı harcamalar yapabilir. Ve aynı zamanda Balık Yeni Ay'ında, yani 15 gün önce yapmış olduğunuz yeni başlangıç-larınızın sonuçlarını alabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi'ler

Sevgili Terazi'ler, Mart ayının ilk haftasında, Başak-Balık burcu aksı üzerinde oluşacak olan Dolunay saat 20:05'de  meydana geliyor. Başak DolunAy'ının etkisi sizin  endişeli, eleştirel tavırlar içinde olmanızı, kendinizi bir kurban gibi hissetmenizi ve bir kaçış içinde yalnız olmanızı sağlayabilir. Ancak; bu eleştirilerden, endişelerden, ve kaçıştan yana değilde pozitif düşünceler den yana olup dualarla olabilirseniz tüm bunları aşabilir ve huzuru deneyimleyebilirsiniz.

Ayrıca; Bu dönemde kendinizle yüzleşe-bileceğiniz, ruhsal bir arınma yaşayabileceğiniz ve huzuru deneyimleyerek kendi iç dünyanızda iç gözlem yapabileceğiniz bir dönemde olabilirsiniz, ve aynı zamanda bu dönem içerisinde kendi kendinize yalnız kalmak, meditasyon yapmak, dua etmek, içinize dönmek ve içsel blokajları temizlemek için iyi bir zaman olabilir. Aynı zamanda bu etkiler altındayken, bazı gizlilikler ve gizli düşmanlıklar gün yüzüne çıkabilir, hastanelerle ilgili işiniz olabilir ve hayallerle-rüyalarla  baş başa olabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep'ler

Sevgili  Akrep'ler, Mart ayının ilk haftasında, Başak-Balık burcu aksı üzerinde oluşacak olan Dolunay saat 20:05'de meydana geliyor. Başak DolunAy'ının etkisiyle  toplumsal konular ve arkadaş gurupları ile gündemde olabilir, öz eleştiriler yapabilir ve eleştirilere maruz kalabilirsiniz ve buralarda düzen konusunda bir şeyler yapmak isteyebilir daha özgür, daha farklı olmak isteyebilirsiniz ve gelecek için belirlediğiniz ideallerinizi, amaçlarınızı ve hedeflerinizi düşünebilir ve ayrıca idealleriniz olan amaçlarınızdan birtakım projelerin sonuçlandığına tanık olabilirsiniz. ve tüm bunlarla bağlantılı olarak  atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını ortaya çıkarmanız mümkün olabilir. Ve aynı zamanda; Balık Yeni Ay'ında, yani 15 gün önceden yapmış olduğunuz yeni girişimlerinizin sonuçlarını alabilmeniz mümkün olabilir.

Ayrıca; Bu aktiviteler de , bilimsel konularla ve teknolojik aletlerle ilgilenmek söz konusu olabilir ve sorunlarınıza sıra dışı çözümler bulabilirsiniz... zihninizi çok daha iyi kullanabilir, zekice işler yapabilir ve aklınızı daha iyi kullanabilirsiniz. Ayrıca da; asi ve dik kafalı, detaylara takılan, düzen meraklısı ve eleştirel olma heveslisi de olabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay'lar

Sevgili Yay'lar, Mart ayının ilk haftasında, Başak-Balık burcu aksı üzerinde oluşacak olan Dolunay saat 20:05'de meydana geliyor. Başak DolunAy'ının etkisi sizin  Duygusal güvenliğinizi  dış dünyaya döndürerek; iş, kariyer ve mevkice yüksek bir yerde olup, mal-mülk almak gibi yollara girebilirsiniz. kariyeriniz ile ilgili oluşturmuş olduğunuz hedefleriniz veya mesleğinizle bağlantılı işleriniz öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını ortaya çıkarmak mümkün olabilir. Ve aynı zamanda Balık Yeni Ay'ında, yani 15 gün önce yapmış olduğunuz yeni başlangıçlarınızın sonuçlarını alabilmeniz mümkün olabilir.

Ayrıca; Kariyeriniz ile ilgili oluşturmuş olduğunuz hedefleriniz sizi daha karamsar, daha inatçı, detaycı, titiz, düzen meraklısı, takıntılı, sıkıntılı ve bir disiplin içerisinde bulundurabilir, kurallar oluşturma eğiliminde olup başkalarını baskı altında tutma isteğinde olabilirsiniz... Veya başkalarının da size bunları yapmaya çalıştığını hissederek, kendinizi sıkıntı ve baskı altında hissedebilirsiniz.

 Oğlak ve Yükselen Oğlak'lar

Sevgili Oğlak'lar, Mart ayının ilk haftasında, Başak-Balık burcu aksı üzerinde oluşacak olan Dolunay saat 20:05'de meydana geliyor. Başak DolunAy'ının etkisi sizin , hukuksal konulara, yüksek eğitimlere, seyahat etmeye veya iletişime ağırlık vermenize sebep olabilir. aynı zamanda bu dönemde kendinizi geliştirmek adına bir eğitim öğretim faaliyetine başlayabilir ya da bu konularla bağlantılı bir yolculuğa çıkabilirsiniz. ve bunlarla bağlantılı işleriniz öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını ortaya çıkarmanız mümkün olabilir. Ve aynı zamanda Balık Yeni Ay'ında, yani 15 gün önce yapmış olduğunuz yeni başlangıç-larınızın sonuçlarını alabilmeniz mümkün olabilir.

Ayrıca; İnançlarınız ve ahlaki değerlerinizle gündem de olabilirsiniz. hoşgörülü, İyimser, hevesli, meraklı, özgürlükçü, maceracı ve filozof kesilebilirsiniz...Kendinizi geliştirme ihtiyacı içinde bulabilirsiniz. Yüksek ve kutsal duygularla dolup taşabilir ve hareket halinde olmak isteyebilirsiniz. Ve ayrıca Uzaklara seyahat etmek konusunda da içgüdüsel bir özlem duyabilirsiniz. Ve üstelik bu günler de kendinizi daha mutlu, umutlu ve keyifli hissedip, öğrendiklerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz ve hatta bir şeyleri büyültme, abartma, eleştirme ve takıntılı olma taraftarı da olabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova'lar

Sevgili Kova'lar, Mart ayının ilk haftasında, Başak-Balık burcu aksı üzerinde oluşacak olan Dolunay saat 20:05'de  meydana geliyor. Başak DolunAy'ının etkisi sizin  ortaklık gelirleri, borçlar, senetler, bankalar, banka kredileri, cinsellik ve birtakım cerrahi müdahaleler gündeminizde olabilir ve bununla birlikte de bir şeylere sahip olma hırsıyla ve tutkusuyla dolu olup kinci ve gergin enerjiler içinde olunabilir ve bu konularla ilgili olayların gerçek yüzü görülebilir, görünmeyenler ise görünebilir hale gelebilir ve olayların aslını öğrenmek söz konusu olabilir. ve bunlarla bağlantılı işleriniz öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını ortaya çıkarmanız mümkün olabilir. Ve aynı zamanda Balık Yeni Ay'ında, yani 15 gün önce yapmış olduğunuz yeni başlangıç-larınızın sonuçlarını alabilmeniz mümkün olabilir.

Ayrıca; Bu günlerde,takıntılı bir şekilde gizli eylemler, büyük değişimler ile ilgili konular oluşum sağlarken, tehlikeli ve korkutucu olaylarda gündeminizi oluşturabilir korkularınız ve endişeleriniz artabilir... Bu zaman diliminde yapılması gerekenler ise şunlardır; Duygusal olarak tüm bu korku ve endişelere yer vermemek gerektiğidir.

Balık ve Yükselen Balık'lar

Sevgili Balık'lar , Mart ayının ilk haftasında, Başak-Balık burcu aksı üzerinde oluşacak olan Dolunay saat 20:05'de meydana geliyor. Başak DolunAy'ının etkisi sizin insan ilişkileri, evlilik ve ortaklıklar ile ilgi konuları gündeminize getirebilir.  ilişkilerinizde eleştiriler havada uçuşabilir ve bu etkiyle beraber birtakım gerilimler yaşamamak olası olabilir. ve tüm bunları yaşamamak adına ilişkilerinizde yapıcı olmanız sizin adınıza iyi olabilir...ve bunlarla bağlantılı olarak  atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını ortaya çıkarmanız mümkün olabilir. Ve aynı zamanda Balık Yeni Ay'ında, yani 15 gün önce yapmış olduğunuz yeni başlangıç-larınızın sonuçlarını alabilmeniz mümkün olabilir.

Ayrıca; Sosyal iletişim kurma isteği içerisinde olabilir ve bu iletişimlerde genelde politik davranışlar içerisinde eleştirel ve takıntılı durumlarda sergileyebilirsiniz. Hoş güzel kıyafetlerle, güzelliğinizi sergileyerek insanlar arasında eğlenmek taraftarı olabilirsiniz... Ayrıca; bu günlerde, sizin için güzellik ön planda olabilir ve güzellik ile ilgili alışverişler yapabilirsiniz, güzellik salonlarına giderek bakımlar yaptırmak için aşırı para harcamaları yapabilir ve fazla harcamalara karşı dikkat etmenizde fayda sağlayabilirsiniz.

Sevgi ve Işıkla kalın.

Melek Çil (Astrologer-Meleka)

01.Mart.2015

Bütün hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeden yayımlanamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder