Bu Blogda Ara

17 Mart 2015 Salı

☆20 Mart'daki TAM GÜNEŞ TUTULMASI BALIK BURCU'NDA



☆ 20 Mart 2015 Cuma günü oluşacak olan; BALIK BURCUNDAKİ GÜNEŞ TUTULMASI...TÜM BURÇLARI NASIL ETKİLİYOR?


20 Mart 2015 Cuma günü saat, 11:36'da Balık burcunun 29 derecesinde  Tam Güneş Tutulması meydana gelecek. Bu yılın ilk Güneş Tutulması, birçoğumuz için yeni başlangıçlara sebebiyet verebilir;
Tutulma anın da Uranüs ve Plüton karesinin etkin olması, özellikle toplumsal konular üzerinde stresli ve zorlu zamanlar yaratabilir, tabii bununla birlikte de bu gibi stresli ve zorlu mücadelelere karşı dikkat etmeniz gerekebilir. Tutulmasının etkileri,  kaoslu düşünceler içerisinde olmanızı sağlayabilir, endişeli, sıkıntılı ve bulanık  tavırlar içerisinde olmanızı, kendinizi bir kurban gibi hissetmenizi ve bir kaçış içerisin de yalnız olmak istemenizi sağlayabilir. Ancak, bu endişelerden, sıkıntılardan ve kaçıştan yana değilde pozitif düşünceler den yana olup dualarla olabilirseniz tüm bunları aşabilir ve huzuru deneyimleyebilirsiniz.
Genel olarak Tutulmanın etkisi , Tutulma anının  3 ay öncesini ve 3 ay sonrasını etkileyebileceği için, bu süreç içerisinde denizler ve sulardan gelebilecek kazalara, tehlikelere, doğal felaketlere, kayıplara, intiharlara ve arka planda olabilecek gizli olaylara karşı dikkat edilmelidir. Aynı zamanda bu etkiler altındayken, bazı gizlilikler ve gizli düşmanlıklar gün yüzüne çıkabilir, bakım evleriyle, yardıma muhtaç yerlerle, hastaneler ve hapishanelerle ilgili işleriniz olabilir. Ayrıca; Bu dönemde kendi kendinizle yüzleşebilir, ruhsal bir arınma yaşayabilir ve huzuru deneyimleyerek kendi iç dünyanızda bir iç gözlem yapabilirsiniz, ve aynı zamanda bu dönem içerisinde ilhamlarımız artabilir ve sanatsal yaratıcılıklarınızı ortaya çıkarabilir, hayallere ve rüyalara  yer verebilir, başkalarına yardım etmek isteyebilir ve kendi kendinize yalnız kalmak isteyebilirsiniz.
Ufak Bir Not: Özellikle şunu belirtmenin, önemli bir fayda sağlaya bileceğini düşünerek; Bu dönem içerisin de... meditasyon yapmak, dua etmek, içinize  dönmek ve içsel blokajları temizlemek için iyi bir zaman olabilir.
Tutulmanın genel etkilerini, Öz Burcunuz ve Yükselen Burcunuza göre okuyabilirsiniz.

                                           



Koç ve Yükselen Koç'lar
Sevgili Koç'lar, Balık burcundaki Güneş Tutulması 20 mart Cuma günü saat 11:36'da meydana geliyor.  Burcunuza göre Tutulmanın etkisi, 20 Mart'ın 3 ay öncesini ve 3 ay sonrasını şu şekilde etkiliyor olabilir; Tutulmanın etkisi sizin  endişeli, sıkıntılı ve bulanık tavırlar içinde olmanızı, kendinizi bir kurban gibi hissetmenizi ve bir kaçış içinde yalnız olmak istemenizi sağlayabilir. Ancak; bu sıkıntılardan, endişelerden, ve kaçıştan yana değilde pozitif düşünceler den yana olup dualarla olabilirseniz tüm bunları aşabilir ve huzuru deneyimleyebilirsiniz.
Ayrıca; Bu dönemde kendinizle yüzleşe bileceğiniz, ruhsal bir arınma yaşayabileceğiniz ve huzuru deneyimleyerek kendi iç dünyanızda iç gözlem yapabileceğiniz bir dönemde olabilirsiniz, ve aynı zamanda bu dönem içerisinde kendi kendinize yalnız kalmak, meditasyon yapmak, dua etmek, içinize  dönmek ve içsel blokajları temizlemek için iyi bir zaman olabilir. Aynı zamanda bu etkiler altındayken, bazı gizlilikler ve gizli düşmanlıklar gün yüzüne çıkabilir, hastanelerle, hapishanelerle veya herhangi bir bakım eviyle ilgili işiniz olabilir ve hayallerle-rüyalarla  baş başa olabilirsiniz.



Boğa ve Yükselen Boğa'lar
Sevgili Boğa'lar, Balık burcundaki Güneş Tutulması 20 mart Cuma günü saat 11:36'da meydana geliyor. Burcunuza göre Tutulmanın etkisi, 20 Mart'ın 3 ay öncesini ve 3 ay sonrasını şu şekilde etkiliyor olabilir; Toplumsal konular ve arkadaş gurupları ile gündemde olabilir, toplumsal konularla ilgili, gurup arkadaşlarınız veya hedeflerinizle, amaçlarınızla ilgili bazı sıkıntılı durumların içerisinde yer alabilirsiniz ve bu konularla ilgili bazı kayıplar yaşayabilir ve yeni bir başlangıç yapmak durumunda olabilirsiniz. Ve bu ortamlarda daha özgür, daha farklı olmak isteyebilir ve gelecek için belirlediğiniz ideallerinizi, amaçlarınızı ve hedeflerinizi düşünebilir ve ayrıca idealleriniz olan amaçlarınızdan birtakım projelerle ilgili  yeni bir başlangıç enerjisinde olabilirsiniz.
Ayrıca; Bu aktivitelerde , bilimsel konularla ve teknolojik aletlerle ilgili konular söz konusu olabilir ve sorunlarınıza sıra dışı çözümler bulmak isteyebilir ama bu konularda pek net olamaya bilirsiniz... Bu konularla ilgili yeni bir başlangıç için zihninizde hayallere yer verebilir ve belki bu konular rüyalarınıza bile girebilir, . Ayrıca bu zaman zarfında; asi ve dik kafalı olma heveslisi de olabilirsiniz.



İkizler ve Yükselen İkiz'ler
Sevgili İkiz'ler, Balık burcundaki Güneş Tutulması 20 mart Cuma günü saat 11:36'da meydana geliyor.  Burcunuza göre Tutulmanın etkisi, 20 Mart'ın 3 ay öncesini ve 3 ay sonrasını şu şekilde etkiliyor olabilir; Kariyeriniz ile ilgili oluşturmuş olduğunuz hedefleriniz sizi daha karamsar, daha sıkıntılı, ve bulanık planlar içerisinde bulundurabilir, kurallar oluşturma eğiliminde olup başkalarını baskı altında tutma isteğinde olabilirsiniz... Veya başkalarının da size bunları yapmaya çalıştığını hissederek, kendinizi sıkıntı ve baskı altında hissedebilirsiniz.
Bu tutulma sizin; Duygusal güvenliğinizi  dış dünyaya döndürerek; iş, kariyer ve mevkice yüksek bir yerde olup, mal-mülk alabilmek gibi yollara girebilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili oluşturmuş olduğunuz hedefleriniz veya mesleğiniz konusunda ailenizi, aile büyüklerinizi, evinizi ve gayrimenkullerinizi de ilgilendire-bilen bazı sıkıntılı, şüpheci, endişeli, huzursuz ve bulanık durumların içerisinde  yer alabilir, kayıplar yaşayabilir veya bir kayıp yaşayabilme endişesine girebilir yada başkalarının bazı kayıplar yaşamasına şahit olabilirsiniz... Aynı zaman da  bazı gizliliklerin ortaya çıkmasına da şahit olabilirsiniz. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, söylenilen bu konularla bağlantılı işlerinizin öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın yeni başlangıçlarını yapabilme durumunda olabilirsiniz.



Yengeç ve Yükselen Yengeç'ler
Sevgili Yengeç'ler, Balık burcundaki Güneş Tutulması 20 mart Cuma günü saat 11:36'da meydana geliyor.  Burcunuza göre Tutulmanın etkisi, 20 Mart'ın 3 ay öncesini ve 3 ay sonrasını şu şekilde etkiliyor olabilir; İnançlarınız ve ahlaki değerlerinizle gündem de olabilirsiniz. hoşgörülü, İyimser, hevesli, meraklı, özgürlükçü, maceracı ve filozof kesile-bilirsiniz... Kendinizi geliştirme ihtiyacı içinde bulabilir, Yüksek ve Kutsal duygularla dolup taşabilir ve hareket halinde olmak isteyebilirsiniz. Ve ayrıca Uzaklara seyahat etmek konusunda da içgüdüsel bir özlem duyabilirsiniz. Ve üstelik bu günler de öğrendiklerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilir ve hatta bir şeyleri büyültme, abartma taraftarı da olabilirsiniz.
Bu tutulma sizin; Hukuksal konulara, yüksek eğitimlere, seyahat etmeye veya iletişime ağırlık vermenize sebep olabilir. Aynı zamanda bu dönemde kendinizi geliştirmek adına bir eğitim öğretim faaliyetine başlayabilir ya da bu konularla bağlantılı bir yolculuğa çıkabilirsiniz... Ancak tüm bunlarla bağlantılı olarak ailenizi, aile büyüklerinizi,evinizi ve gayrimenkullerinizi de ilgilendire-bilen bazı sıkıntılı, şüpheci, endişeli,huzursuz ve bulanık durumların içerisinde  yer alabilir, kayıplar yaşayabilir veya bir kayıp yaşayabilme endişesine girebilir yada başkalarının bazı kayıplar yaşamasına şahit olabilirsiniz... Aynı zaman da  bazı gizliliklerin ortaya çıkmasına da şahit olabilirsiniz. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, söylenilen bu konularla bağlantılı işlerinizin öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın yeni başlangıçlarını yapabilme durumunda olabilirsiniz.



Aslan ve Yükselen Aslan'lar
Sevgili Aslan'lar, Balık burcundaki Güneş Tutulması 20 mart Cuma günü saat 11:36'da meydana geliyor.  Burcunuza göre Tutulmanın etkisi, 20 Mart'ın 3 ay öncesini ve 3 ay sonrasını şu şekilde etkiliyor olabilir;  Bu günlerde gizli eylemler, büyük değişimler ile ilgili konular oluşum sağlarken, tehlikeli ve korkutucu olaylarda gündeminizi oluşturabilir korkularınız ve endişeleriniz artabilir... Bu zaman diliminde yapılması gerekenler ise şunlardır; Duygusal olarak tüm bu korku ve endişelere yer vermemek gerektiğidir.
Bu tutulma sizin; ortaklık gelirleri, borçlar, senetler, bankalar, banka kredileri, cinsellik ve bir takım cerrahi müdahalelerle gündeminizde olabilir ve bununla birlikte bir şeylere sahip olma hırsıyla ve tutkusuyla dolu olup kinci ve gergin enerjiler içinde olunabilir ve bu konularla ilgili olayların gerçek yüzü görülebilir, görünmeyenler ise görünebilir hale gelebilir... vee olayların aslını öğrenmek söz konusu olabilir... Ancak tüm bunlarla bağlantılı olarak ailenizi, aile büyüklerinizi,evinizi ve gayrimenkullerinizi de ilgilendire-bilen bazı sıkıntılı, şüpheci, endişeli,huzursuz ve bulanık durumların içerisinde  yer alabilir, kayıplar yaşayabilir veya bir kayıp yaşayabilme endişesine girebilir yada başkalarının bazı kayıplar yaşamasına şahit olabilirsiniz... Aynı zaman da  bazı gizliliklerin ortaya çıkmasına da şahit olabilirsiniz. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, söylenilen bu konularla bağlantılı işlerinizin öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın yeni başlangıçlarını yapabilme durumunda olabilirsiniz.



Başak ve Yükselen Başak'lar
Sevgili Başak'lar, Balık burcundaki Güneş Tutulması 20 mart Cuma günü saat 11:36'da meydana geliyor.  Burcunuza göre Tutulmanın etkisi, 20 Mart'ın 3 ay öncesini ve 3 ay sonrasını şu şekilde etkiliyor olabilir; Hoş güzel kıyafetlerle, güzelliğinizi sergileyerek insanlar arasında eğlenmek taraftarı olabilirsiniz... Ayrıca; bu günlerde, sizin için güzellik ön planda olabilir ve güzellik ile ilgili alışverişler yapabilirsiniz, güzellik salonlarına giderek bakımlar yaptırmak için aşırı para harcamaları yapabilir ve fazla harcamalara karşı dikkat etmenizde fayda sağlayabilirsiniz. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, sosyal iletişim kurma isteği içerisinde olabilir ve bu iletişimlerde genelde politik davranışlar içerisinde olabilirsiniz, ama tüm bunların yanı sıra muhatap olduğunuz kişiler bazı sıkıntılı durumlar sergileyebilir ve sizinde sıkıntılı durumlar sergilemenize sebebiyet verebilir.
Bu tutulma sizin; muhatap olduğunuz kişileri, yakın arkadaşlarınızı, insan ilişkilerinizi, evlilik ve ortaklıklar ile ilgi konularınızı gündeminize getirebilir.  ilişkilerinizde sıkıntılı tavırlar havada uçuşabilir ve tüm bu etkilerle birlikte  bir takım gerilimler yaşamamak olası olabilir... Ancak tüm bunlarla bağlantılı olarak ailenizi, aile büyüklerinizi,evinizi ve gayrimenkullerinizi de ilgilendire-bilen bazı sıkıntılı, şüpheci, endişeli,huzursuz ve bulanık durumların içerisinde  yer alabilir, kayıplar yaşayabilir veya bir kayıp yaşayabilme endişesine girebilir yada başkalarının bazı kayıplar yaşamasına şahit olabilirsiniz... Aynı zaman da  bazı gizliliklerin ortaya çıkmasına da şahit olabilirsiniz. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, söylenilen bu konularla bağlantılı işlerinizin öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın yeni başlangıçlarını yapabilme durumunda olabilirsiniz.



Terazi ve Yükselen Terazi'ler
Sevgili Terazi'ler, Balık burcundaki Güneş Tutulması 20 mart Cuma günü saat 11:36'da meydana geliyor.  Burcunuza göre Tutulmanın etkisi, 20 Mart'ın 3 ay öncesini ve 3 ay sonrasını şu şekilde etkiliyor olabilir; Bu dönemde özellikle sağlığınız ile ilgili konulara ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Bedensel olarak yaşayabilecek olduğunuz keyifsizlik-halsizlik gibi durumlara  dikkat  göstermeniz, kendiniz  ve ilişkide olduğunuz kişilerin sağlığıyla ilgili konularda daha dikkatli hareket etmeniz gerekebilir.
Bu tutulma sizin; Günlük yaşantınızda, iş yaşamınız veya çalışanlarınız ile ilgili konularda ve sağlık konularınız da etki edebilir. Çalışma hayatınız ve iş çevrenizde sorun ve sıkıntılar artabilir...İşlerinizin iyi bir şekilde ilerlemesi için bu sorun ve sıkıntılarla ilgilenmeniz gerekebilir...ve işlerinizle ilgili yeni bir başlangıç yapabilmeniz için, detaylı işlerle meşkul olmanız gerekebilir. ... Ancak tüm bunlarla bağlantılı olarak ailenizi, aile büyüklerinizi,evinizi ve gayrimenkullerinizi de ilgilendire-bilen bazı sıkıntılı, şüpheci, endişeli,huzursuz ve bulanık durumların içerisinde  yer alabilir, kayıplar yaşayabilir veya bir kayıp yaşayabilme endişesine girebilir yada başkalarının bazı kayıplar yaşamasına şahit olabilirsiniz... Aynı zaman da  bazı gizliliklerin ortaya çıkmasına da şahit olabilirsiniz. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, söylenilen bu konularla bağlantılı işlerinizin öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın yeni başlangıçlarını yapabilme durumunda olabilirsiniz.



Akrep ve Yükselen Akrep'ler
Sevgili Akrep'ler, Balık burcundaki Güneş Tutulması 20 mart Cuma günü saat 11:36'da meydana geliyor.  Burcunuza göre Tutulmanın etkisi, 20 Mart'ın 3 ay öncesini ve 3 ay sonrasını şu şekilde etkiliyor olabilir; Bu dönemde eğlenmeyi düşündüğünüz bir projeyle, spor aktiviteleriyle, sanatsal işlerle ve yaratıcılıkla ilgili konularla daha iç içe olabilirsiniz. Dolayısıyla bu aktivitelerle ilgili bir planınız, veya var olan bir ilişkiniz var ise, bu konularla ilgili gerekli bazı kararlar alarak yeni bir başlangıç yapabilmeniz söz konusu olabilir. Ancak Bu dönemde fazlaca sıkıntılı bir tavır ve bulanık  bir bakış açısına sahip olabileceğinizden, düzenleyecek olduğunuz eğlence planlarınızı veya  ilişkinizi fazla kurcala-mamaya özen göstermeniz gerekebilir.
Bu tutulma sizin; Aşk ilişkilerinizi, eğlenceyle ilgili projelerinizi, çocuklarla ilgili projelerinizi ve yaratıcılıkla ilgili enerjinizi  yoğunlaştırabilir. Dolayısıyla sizin bu konularda daha cesur olmanızı, kendinizi başkalarına fark-ettirmenizi, başarı odaklı olmanızı  ve yeni bir başlangıç yapabilmenizi sağlayabilir... Zira tüm bunlarla birlikte gurur, kibir, öfke ve egosal enerjiler içerisinde olup sorunlu, sıkıntılı ve belirsiz bir yönde hareket etmeniz mümkün olabilir... Dolayısıyla daha sakin ve yapıcı olmanız size fayda sağlayabilir...Ve tüm bunlarla bağlantılı olarak ailenizi, aile büyüklerinizi,evinizi ve gayrimenkullerinizi de ilgilendire-bilen bazı sıkıntılı, şüpheci, endişeli,huzursuz ve bulanık durumların içerisinde  yer alabilir, kayıplar yaşayabilir veya bir kayıp yaşayabilme endişesine girebilir yada başkalarının bazı kayıplar yaşamasına şahit olabilirsiniz... Aynı zaman da  bazı gizliliklerin ortaya çıkmasına da şahit olabilirsiniz. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, söylenilen bu konularla bağlantılı işlerinizin öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın yeni başlangıçlarını yapabilme durumunda olabilirsiniz.



Yay ve Yükselen Yay'lar
Sevgili Yay'lar, Balık burcundaki Güneş Tutulması 20 mart Cuma günü saat 11:36'da meydana geliyor.  Burcunuza göre Tutulmanın etkisi, 20 Mart'ın 3 ay öncesini ve 3 ay sonrasını şu şekilde etkiliyor olabilir; Eviniz, aileniz, aile büyükleriniz eş, anne, baba vs... gayrimenkulleriniz ve geçmişteki konularınız ile ilgili karmaşık, sıkıntılı ve belirsiz bazı durumları el birliğiyle çözümlemeniz, gerçekçi değerlendirmelerde bulunmanız gerekebilir.
Bu tutulma sizin; Öncelikle yuvanız ve ailenizi oluşturan kişiler açısından (aile büyükleri, eş, anne, baba gibi...) evinizle alakalı yerleşim konuları, satın alma-kiralama gibi yaşanması muhtemel durumlar da aynı şekilde önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Evinizde ve ailenizde sorumluluklarınız artabilir, ailenizin birtakım problemleriyle ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Eviniz, aileniz ve aile büyüklerinizle alakalı sorunlar gün yüzüne çıkabilir ve aile içerisinde birtakım gereksiz sıkıntılara,  huzursuzluklara neden olabilir... ve tüm bunlarla bağlantılı olarak ailenizi, aile büyüklerinizi,evinizi ve gayrimenkullerinizi de ilgilendire-bilen bazı sıkıntılı, şüpheci, endişeli,huzursuz ve bulanık durumların içerisinde  yer alabilir, kayıplar yaşayabilir veya bir kayıp yaşayabilme endişesine girebilir yada başkalarının bazı kayıplar yaşamasına şahit olabilirsiniz... Aynı zaman da  bazı gizliliklerin ortaya çıkmasına da şahit olabilirsiniz. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, söylenilen bu konularla bağlantılı işlerinizin öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın yeni başlangıçlarını yapabilme durumunda olabilirsiniz.



Oğlak ve Yükselen Oğlak'lar
Sevgili Oğlak'lar, Balık burcundaki Güneş Tutulması 20 mart Cuma günü saat 11:36'da meydana geliyor.  Burcunuza göre Tutulmanın etkisi, 20 Mart'ın 3 ay öncesini ve 3 ay sonrasını şu şekilde etkiliyor olabilir; Yakın akrabalarınız, kardeşleriniz ve komşularınız ile ilgili olabilecek bazı bilgi alış verişi, yazılı belgeler, iletişim aletleri bilgisayar-telefon gibi...araçlar veya dedikoduyu içeren haberler üzerinde bir şeylerin sorunlu, sıkıntılı ve belirsiz olmasından dolayı kafanız karışabilir, dolayısıyla da bunlarla ilgili oluşabilecek gizliliklerin ortaya çıkmasına şahit olabilirsiniz.
Bu tutulma sizin; Öncelikle yakın çevrenizi, kardeşlerinizi, komşularınızı, yapacak olduğunuz kısa yolculuklarınızı veya iletişim gerektiren konularınızı içine alabilir... ve yakın çevrenizle bir ilişki içinde olmanız gerektirebilir ve onların gündeminde olabilirsiniz. Bu dönemde zihinsel olarak daha fazla aktif olabilmenin yanında, zihniniz bulanık, sorunlu ve sıkıntılı düşünceler içinde  olabilir, bu yüzden sorunlu, sıkıntılı yaklaşım tarzı sergilememeye dikkat etmeniz sizin için faydalı olabilir... Ayrıca tüm bunlarla bağlantılı olarak ailenizi, aile büyüklerinizi,evinizi ve gayrimenkullerinizi de ilgilendire-bilen bazı sıkıntılı, şüpheci, endişeli,huzursuz ve bulanık durumların içerisinde  yer alabilir, kayıplar yaşayabilir veya bir kayıp yaşayabilme endişesine girebilir yada başkalarının bazı kayıplar yaşamasına şahit olabilirsiniz... Aynı zaman da  bazı gizliliklerin ortaya çıkmasına da şahit olabilirsiniz. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, söylenilen bu konularla bağlantılı işlerinizin öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın yeni başlangıçlarını yapabilme durumunda olabilirsiniz.



Kova ve Yükselen Kova'lar
Sevgili Kova'lar, Balık burcundaki Güneş Tutulması 20 mart Cuma günü saat 11:36'da meydana geliyor.  Burcunuza göre Tutulmanın etkisi, 20 Mart'ın 3 ay öncesini ve 3 ay sonrasını şu şekilde etkiliyor olabilir; Yapacağınız birtakım hesaplamaları yapabilir, maddi, manevi finansal yaşamanızla ilgili mevzularda bütçenizi kontrol etmeniz gerekebilir,  maddi, manevi sorun çıkaran ve problemlere neden olan her şeyin gün yüzüne çıktığını görebilirsiniz. Dolayısıyla sahip olabileceğiniz finansal konularla ilgili yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.
Bu tutulma sizin; Maddi, manevi Finansal konularınız üzerinde etkili olabilir bu yüzden maddi konularla ilgili acil kararlar vermemek, temkinli hareket etmek gerekebilir.  Bütçenizi kontrol ederek,  yapacağınız birtakım hesaplamaları yapmanız gerekebilir... Ayrıca tüm bunlarla bağlantılı olarak ailenizi, aile büyüklerinizi,evinizi ve gayrimenkullerinizi de ilgilendire-bilen bazı sıkıntılı, şüpheci, endişeli,huzursuz ve bulanık durumların içerisinde  yer alabilir, kayıplar yaşayabilir veya bir kayıp yaşayabilme endişesine girebilir yada başkalarının bazı kayıplar yaşamasına şahit olabilirsiniz... Aynı zaman da  bazı gizliliklerin ortaya çıkmasına da şahit olabilirsiniz. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, söylenilen bu konularla bağlantılı işlerinizin öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın yeni başlangıçlarını yapabilme durumunda olabilirsiniz.



Balık ve Yükselen Balık'lar
Sevgili Balık'lar, Balık burcundaki Güneş Tutulması 20 mart Cuma günü saat 11:36'da meydana geliyor.  Burcunuza göre Tutulmanın etkisi, 20 Mart'ın 3 ay öncesini ve 3 ay sonrasını şu şekilde etkiliyor olabilir; Kendiniz için bir şeyler yapabilmek isteyebilir, ama ne yapabileceğiniz-le ilgili pek net olamaya bilirsiniz. Şunu da belirtmek gerekebilir ki; Balık Burcundaki Tutulmanın etkisiyle bir yandan özverili davranmak isteyebilir, diğer yandan ise... aradığınızı bulamadığını düşünebilirsiniz. Ve tüm bunlarla birlikte dış görünüşünüze ve sağlığınıza iyi bakmanız gerekebilir, kendiniz ve sağlığınız için sorun üretmemeye karşı tedbirli olmanız gerekebilir.
Bu tutulma sizin; Kendiniz ve fiziksel-dış görünüşünüz için birtakım değişiklikler yapmanızı düşündürebilir ve bunlarla ilgili hayaller kurmanızı sağlayabilir. Dolayısıyla kendiniz ve fiziksel-dış görünüşünüz için yeni bir başlangıç, yeni bir imaj yapabilirsiniz. Ve aynı zamanda kişisel anlamda kendi gücünüzü göstermek ve Ben de varım diyerek kendinizi başkalarına ifade edebilmek isteyebilirsiniz... Ayrıca tüm bunlarla bağlantılı olarak ailenizi, aile büyüklerinizi ve evinizi de ilgilendire-bilen bazı sıkıntılı, endişeli,huzursuz ve bulanık durumların içerisinde  yer alabilir, kayıplar yaşayabilir veya bir kayıp yaşayabilme endişesine girebilir yada başkalarının bazı kayıplar yaşamasına şahit olabilirsiniz... Aynı zaman da  bazı gizliliklerin ortaya çıkmasına da şahit olabilirsiniz. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, söylenilen bu konularla bağlantılı işlerinizin öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın yeni başlangıçlarını yapabilme durumunda olabilirsiniz.
Özellikle şunu belirtmenin, önemli bir fayda sağlaya-bileceğini düşünerek; Bu dönem içerisin de... meditasyon yapmak, dua etmek, içinize  dönmek ve içsel blokajları temizlemek için iyi bir zaman olduğunu söyleyebilirim.
Sevgi ve ışıkla kalın!
Melek Çil (Astrologer-Meleka)

17.Mart.2015

Bütün hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeden yayımlanamaz.

11 Mart 2015 Çarşamba

☆ 4 NİSAN'daki TAM AY TUTULMASI TERAZİ BURCU'NDA



☆ 4 NİSAN 2015 Cumartesi günü oluşacak olan; TERAZİ BURCUNDAKİ AY TUTULMASI...TÜM BURÇLARI NASIL ETKİLİYOR?

4 Nisan 2015 Cumartesi günü saat, 14:00'de Terazi Burcu'nun 14 derecesin de  Tam Ay Tutulması meydana gelecek. Bu yılın ilk Ay Tutulması birçoğumuz için 15 gün öncesi yapılan yeni girişimlerin sonuçlarının ortaya çıkmasına sebebiyet verebilir;

Tutulmanın genel etkilerini, Öz Burcunuz ve Yükselen Burcunuza göre okuyabilirsiniz.


                                             








  Koç ve Yükselen Koç'lar

Sevgili Koç'lar, Terazi Burcu'ndaki Ay Tutulması 4 Nisan Cumartesi günü saat 14:00'de meydana geliyor.Burcunuza göre Tutulmanın etkisi sizi şu şekilde etkiliyor olabilir; Kendi kişisel konularınızı, muhatap olduğunuz kişileri, yakın arkadaşlarınızı, insan ilişkilerinizi, evlilik ve ortaklıklar ile ilgi konularınızı gündeminize getirebilir.  Dolayısıyla ilişkilerinizde bazı zıtlıklar, dengesizlik yaşayabilir ve bir taraftan da dengenin oluşturula-bilmesi için politik davranışlar havada uçuşabilir. 

Bu tutulmayla birlikte; Hoş-güzel kıyafetlerle, güzelliğinizi sergileyerek insanlar arasında sosyal iletişim kurarak eğlenmek taraftarı olabilirsiniz... Ayrıca; bu günlerde sizin için güzellik ön planda olabilir ve güzellik ile ilgili alışverişler yapabilir... Ve aynı zamanda güzellik salonlarına giderek bir takım bakımlar yaptırmak için aşırı para harcamaları yapılabilir ve bu harcamalara karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra, sosyal iletişim kurma isteği içerisinde olabilir ve bu iletişimlerde genelde politik davranışlar içerisinde olabilirsiniz. Dolayısıyla tüm bunların yanı sıra muhatap olduğunuz kişilerin bazı dengesizlikler sergilemesine şahit olabilir ve aynı zamanda kendinizin de dengesizlikler içinde olduğunuzu görebilirsiniz. 
Ve tüm bu yazılanlarla bağlantılı olarak 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını bu Nisan ayında ortaya çıkarmanız mümkün olabilir. 








  Boğa ve Yükselen Boğa'lar

Sevgili Boğa'lar, Terazi Burcu'ndaki Ay Tutulması 4 Nisan Cumartesi günü saat 14:00'de meydana geliyor.  Burcunuza göre Tutulmanın etkisi sizi şu şekilde etkiliyor olabilir; Bu dönemde özellikle sağlığınız ile ilgili konulara ekstra özen göstermeniz gerekebilir. Dolayısıyla sağlığınıza özen göstermediğiniz taktirde ise hastane ile ilgili görüşmeleriniz olabilir. Ayrıca, Bedensel olarak yaşayabilecek olduğunuz keyifsizlik-halsizlik gibi durumlara  dikkat  etmeniz, kendiniz  ve ilişkide olduğunuz kişilerin sağlığıyla ilgili konular da özenle dikkat etmeniz gerekebilir.

Bu tutulma sizin; Günlük yaşantınız, iş yaşamınız, çalışanlarınız veya sağlık konularınıza etki edebilir. Çalışma hayatınız ve iş çevrenizde ortaklık, evlilik, ilişkiler ve yakın arkadaşlıklar arası iletişimleriniz de bazı zıtlıklar mevzu bahis olabilir... Dolayısıyla da bu yapılan iletişimlerde politik davranışlar sergilemeniz ve İşlerinizin iyi bir şekilde ilerlemesi için empati yaparak ahenk oluşturmanız, bakımlı, güzel ve alımlı olmanız  gerekebilir... 
Ve tüm bu yazılanlarla bağlantılı olarak 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını bu Nisan ayında ortaya çıkarmanız mümkün olabilir. 








  İkizler ve Yükselen İkiz'ler

Sevgili İkizler'ler, Terazi Burcu'ndaki Ay Tutulması 4 Nisan Cumartesi günü saat 14:00'de meydana geliyor.  Burcunuza göre Tutulmanın etkisi sizi şu şekilde etkiliyor olabilir; Bu dönemde eğlenmeyi düşündüğünüz bir projeyle, spor aktiviteleriyle, sanatsal işlerle ve yaratıcılıkla ilgili konularla daha iç içe olabilirsiniz. Dolayısıyla bu aktivitelerle ilgili bir planınız, veya var olan bir ilişkiniz var ise, bu konularla ilgili bazı sonuçlar alabilirsiniz. Ancak Bu dönemde düzenleyecek olduğunuz eğlence planlarınız veya  ilişkiniz arası açık düşmanlıklar ve olabilecek dengesizliklere karşı politik bir yaklaşım sergilemeniz gerekebilir.

Bu tutulma sizin; Aşk, eğlence, çocuk veya yaratıcılık-larınızla ilgili projelerinizde yaşamınızı etkileyebilir. Dolayısıyla aşk ilişkileriniz, eğlenceyle ilgili projeleriniz, çocuklar veya yaratıcılıkla ilgili sanatsal faaliyetlerinizde... daha cesur olmanızı, kendinizi başkalarına fark-ettirmenizi, başarı odaklı olmanızı sağlayabilir... Ayrıca tüm bunlarla bağlantılı olabilecek gurur, kibir, öfke ve egosal enerjilere karşı dikkatli olabilirsiniz... Zira ilişkilerinizde bazı dengesizlikler oluştura-bilir yakın arkadaşlıklar arası bazı dengesizliklere sebebiyet verebilirsiniz... Dolayısıyla tüm bu ilişkilerinizde ahenkli, sempatik ve politik, bir yönde hareket etmeniz ve ilişkilerinizin iyi bir şekilde ilerlemesi için empati yaparak ahenk oluşturmanız, güzel ve alımlı olmanız  gerekebilir... 
Ve tüm bu yazılanlarla bağlantılı olarak 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını bu Nisan ayında ortaya çıkarmanız mümkün olabilir. 








  Yengeç ve Yükselen Yengeç'ler

Sevgili Yengeç'ler, Terazi Burcu'ndaki Ay Tutulması 4 Nisan Cumartesi günü saat 14:00'de meydana geliyor. Burcunuza göre Tutulmanın etkisi sizi şu şekilde etkiliyor olabilir; Eviniz, aileniz, aile büyükleriniz eş, anne, baba vs... gayrimenkulleriniz ve geçmişteki konularınız ile ilgili ortaklık, evlilik veya muhatap olduğunuz kişilerle bağlantılı  bazı kararlar alınılabilir ve tüm bunlarla birlikte oluşabilecek dengesiz durumları el birliğiyle çözümlemeniz ve gerçekçi değerlendirmelerde bulunmanız gerekebilir. Ayrıca, Evinizin konforlu, bakımlı, güzel ve alımlı olması için bazı düzenlemelerde bulunabilirsiniz...

Bu tutulma sizin; Öncelikle yuvanız ve ailenizi oluşturan kişiler açısından evinizle alakalı yerleşim konuları, satın alma-kiralama gibi yaşanması muhtemel durumlar da aynı şekilde önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Evinizde ve ailenizde sorumluluklarınız artabilir, ailenizin birtakım problemleriyle ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Eviniz, aileniz ve aile büyüklerinizle alakalı ilişkilerinizdeki karşıtlıklar ve dengesizlikler gün yüzüne çıkabilir ve aile içerisinde birtakım dengesizlikler içinde politik davranışlar sergileyerek ahenk oluşturmaya çalışabilirsiniz. 
Ve tüm bu yazılanlarla bağlantılı olarak 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını bu Nisan ayında ortaya çıkarmanız mümkün olabilir. 








  Aslan ve Yükselen Aslan'lar

Sevgili Aslan'lar, Terazi Burcu'ndaki Ay Tutulması 4 Nisan Cumartesi günü saat 14:00'de meydana geliyor. Burcunuza göre Tutulmanın etkisi sizi şu şekilde etkiliyor olabilir; Yakın akrabalarınız, kardeşleriniz ve komşularınız ile ilgili oluşabilecek bazı bilgi alış verişi, yazılı belgeler, iletişim aletleri bilgisayar veya telefon üzerinden dedikoduyu içeren haberler olabilir... ve tüm bunlarla bağlantılı olarak ortaklık, evlilik, ilişkiler ve yakın arkadaşlıklar arası iletişimleriniz de bazı dengesizlikler mevzu bahis olabilir... dolayısıyla da bunlarla ilgili oluşabilecek dengesizliklerin ardından politik yaklaşımlarla dengelerin oluşturulmasına şahit olabilirsiniz.

Bu tutulmayla birlikte; Öncelikle yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınız, yapacak olduğunuz kısa yolculuklarınızla gündemde olabilir ... Düşünceleriniz ise bakımlı, güzel ve alımlı olmanız yönünde çalışabilir... iletişim gerektiren konularınızla iç içe olabilir... Veya yakın çevrenizle bir ilişki içinde olmanız gerekebilir dolayısıyla da onların gündeminde olabilirsiniz. Bu dönemde zihinsel olarak daha fazla aktif olabilmenin yanında, zihniniz ortaklık, evlilik, ilişkiler ve yakın arkadaşlıklar arası düşünceler içinde  olabilirsiniz, dolayısıyla tüm bu konularla alakalı işlerinizin iyi bir şekilde ilerlemesi için oluşabilecek dengesizlikler arası empati yaparak ahenk oluşturmanız gerekebilir. 
Ve tüm bu yazılanlarla bağlantılı olarak 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını bu Nisan ayında ortaya çıkarmanız mümkün olabilir. 








  Başak ve Yükselen Başak'lar

Sevgili Başak'lar, Terazi Burcu'ndaki Ay Tutulması 4 Nisan Cumartesi günü saat 14:00'de meydana geliyor. Burcunuza göre Tutulmanın etkisi sizi şu şekilde etkiliyor olabilir; Bakımlı, güzel ve daha alımlı olabilmeniz için maddi yatırımlar yaptırmanız gerekebilir. Yapacağınız birtakım hesaplamaları yapabilir, maddi, manevi finansal yaşamanızla ilgili mevzularda bütçenizi kontrol etmeniz gerekebilir,  maddi, manevi konularla ilgili ortaklık, evlilik ve yakın arkadaşlıklar arası iletişimleriniz de bazı dengesizlikler veya zıtlıklar mevzu bahis olabilir... sahip olabileceğiniz finansal konularla ilgili bir sonuca varabilirsiniz.

Bu tutulmayla birlikte; Maddi, manevi Finansal konularınız üzerinde yakın ilişkiler ve ortaklıklar arası açıktan bir rekabet söz konusu olabilir... Dolayısıyla bu yüzden maddi konularla ilgili acil kararlar vermemeniz, temkinli hareket etmeniz, bütçenizi kontrol ederek eyleme geçmeniz ve bir takım hesaplamalar yaptırmanız gerekebilir... Dolayısıyla da bu yapılan rekabetler arası politik davranışlar sergilemeniz ve İşlerinizin iyi bir şekilde ilerlemesi için empati yaparak ahenk oluşturmanız gerekebilir. 
Ve tüm bu yazılanlarla bağlantılı olarak 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını bu Nisan ayında ortaya çıkarmanız mümkün olabilir. 








  Terazi ve Yükselen Terazi'ler

Sevgili Terazi'ler, Terazi Burcu'ndaki Ay Tutulması 4 Nisan Cumartesi günü saat 14:00'de meydana geliyor. Burcunuza göre Tutulmanın etkisi sizi şu şekilde etkiliyor olabilir; Bu tutulma sizin, kendiniz ve fiziksel-dış görünüşünüz için birtakım değişiklikler yaptırmanızı düşündürebilir ve tüm bunlarla bağlantılı olarak güzel ve hoş düşünceler içinde olmanızı sağlayabilir. Dolayısıyla fiziksel dış görünüşünüzün hoş, güzel, bakımlı ve daha alımlı olabilmesi için bir şeyler yaptırmak isteyebilir, ama ne yapabileceğiniz ile ilgili eşinizden, ilişkide olduğunuz kişilerden, yakın arkadaşlarınızdan veya muhatap olduğunuz kişilerden tavsiyeler alabilirsiniz. Ve tüm bunlarla birlikte kendiniz ve fiziksel-dış görünüşünüz için bir sonuç oluşturabilir ve istediklerinize ulaşabilirsiniz. 

Bu dönem aralığında şunu da belirtmek gerekebilir ki; Terazi Burcundaki Tutulmanın etkisiyle bir yandan dengeli hareket etmek isteyebilir, diğer yandan ise... Bazı dengesizlikler içinde olduğunuzu düşünebilirsiniz. Ve aynı zamanda kişisel anlamda kendi gücünüzü göstermek ve Ben de varım diyerek kendinizi başkalarına ifade edebilmek isteyebilirsiniz... Ayrıca sağlığınıza iyi bakmanız gerekebilir, zira sağlığınıza iyi bakmadığınız taktirde ise kendiniz ve sağlığınız için bir bakım yaptırmanız gerekebilir. 
Ve tüm bu yazılanlarla bağlantılı olarak 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını bu Nisan ayında ortaya çıkarmanız mümkün olabilir. 








  Akrep ve Yükselen Akrep'ler

Sevgili Akrep'ler, Terazi Burcu'ndaki Ay Tutulması 4 Nisan Cumartesi günü saat 14:00'de meydana geliyor. Burcunuza göre Tutulmanın etkisi sizi şu şekilde etkiliyor olabilir; Bu tutulma sizin evlilik, ortaklık veya muhatap olduğunuz kişiler açısından günlük yaşantınızda veya iş yaşantınızda endişeli, sıkıntılı ve bulanık tavırlar içinde olmanızı, kendinizi bir kurban gibi hissetmenizi ve tüm bu olaylardan dolayı bir kaçış içinde yalnız olmak istemenizi sağlayabilir. Ancak; tüm bu sıkıntılardan, endişelerden ve kaçıştan yana değilde pozitif düşünceler den yana olup hayatınızda bir denge oluşturmayı dileyerek dualarla olabilirseniz tüm bunları aşabilir ve huzuru deneyimleyebilirsiniz.

Ayrıca; Bu dönemde yaşantınız için genel anlamda bir denge oluşturabilmek yada  ilişkiler açısından kendinizle yüzleşe bilmek açısından, ruhsal bir arınma yaşayabileceğiniz ve huzuru deneyimleyerek kendi iç dünyanızda bir iç gözlem yapabileceğiniz bir dönemde olabilirsiniz, dolayısıyla bu dönem içerisinde kendi kendinize yalnız kalmak, meditasyon yapmak, dua etmek, içinize  dönmek ve içsel blokajları temizlemek için iyi bir zaman olabilir. Ve ayrıca bakımlı, güzel, alımlı olabilmeniz için hayallerle-rüyalarla  baş başa olabilirsiniz. 
Aynı zamanda bu etkiler altındayken, muhatap olduğunuz kişilerle ilgili bazı gizlilikler ve gizli düşmanlıklar gün yüzüne çıkabilir, hastanelerle, hapishanelerle veya herhangi bir bakım eviyle ilgili işleriniz olabilir. 
Ve tüm bu yazılanlarla bağlantılı olarak 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını bu Nisan ayında ortaya çıkarmanız mümkün olabilir. 








  Yay ve Yükselen Yay'lar

Sevgili Yay'lar, Terazi Burcu'ndaki Ay Tutulması 4 Nisan Cumartesi günü saat 14:00'de meydana geliyor. Burcunuza göre Tutulmanın etkisi sizi şu şekilde etkiliyor olabilir; Toplumsal konuların da içine alabilecek ve arkadaş guruplarıyla  gelecek için yapılabilecek bir amacınız, ortak çalışmanız veya insan ilişkileri arası bir birliktelik gündeminizde olabilir ve bu birliktelik içinde bakımlı, güzel ve alımlı olmanız  gerekebilir. Dolayısıyla toplumsal konularla ilgili, gurup arkadaşlarınız veya hedeflerinizle, amaçlarınızla ilgili bazı dengesiz durumların içerisinde yer alabilir ve bu konularla ilgili bazı konularda bir denge oluşturmaya girişebilirsiniz.  Ve tüm bunlarla ilgili bir sonuca varmak isteyebilir... Bu ortamlarda daha özgür, daha farklı olmak isteyebilir... Gelecek için belirlediğiniz ideallerinizi, amaçlarınızı-hedeflerinizi düşünebilir ve ayrıca idealleriniz olan amaçlarınızdan birtakım projelerle ilgili bir sonuca ulaşma enerjisinde olabilirsiniz.

Ayrıca; Bu aktiviteler de , bilimsel konularla ve teknolojik aletlerle ilgili konular söz konusu olabilir ve arkadaşlarınızla farklı ve sıra dışı konularla ilgilenmek isteyebilir... Ayrıca bu zaman zarfında; Asi ve dik kafalı olma heveslisi de olabilirsiniz. Ancak bu zaman zarfında muhatap olduğunuz kişiler açısından ani olabilecek dengesizliklere ve zıtlaşmalara karşı temkinli olmanız, empati yapmanız ve bir ahenk oluşturmanız gerekebilir... 
Ve tüm bu yazılanlarla bağlantılı olarak 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını bu Nisan ayında ortaya çıkarmanız mümkün olabilir. 








  Oğlak ve Yükselen Oğlak'lar

Sevgili Oğlak'lar, Terazi Burcu'ndaki Ay Tutulması 4 Nisan Cumartesi günü saat 14:00'de meydana geliyor. Burcunuza göre Tutulmanın etkisi sizi şu şekilde etkiliyor olabilir; Kendiniz yada ilişkide olduğunuz kişilerle ilgili Evlilik, ortaklık yada muhatap olduğunuz bazı konularda toplum önündeki yeriniz yada mesleki kariyerinizle bağlantılı olarak... Kurallar oluşturma eğiliminde olup bir plan yapma düşüncesiyle, ilişkide olduğunuz kişileri baskı altında tutma isteğinde olabilir. Veya ilişkide olduğunuz kişilerin, size bir baskı yapmaya çalıştığını hissederek, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

Bu tutulma sizin; Duygusal güvenliğinizi  dış dünyaya döndürerek; İş, kariyer ve mevkice yüksek bir yerde olup, mal-mülk alabilmek gibi yollara girebilir... Kariyeriniz ile ilgili oluşturmuş olduğunuz hedefleriniz veya mesleğiniz konusunda bir denge kurma ihtiyacı içinde olabilirsiniz... Dolayısıyla kariyeriniz ile ilgili oluşturmuş olduğunuz hedefleriniz sizi bazı zıtlıkların içerisine sürükleyebilir ve istemiş olduğunuz hedefleriniz de bir sonuca ulaşmak için sıkı bir mücadeleye girişebilirsiniz.
Ve tüm bu yazılanlarla bağlantılı olarak 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını bu Nisan ayında ortaya çıkarmanız mümkün olabilir. 








  Kova ve Yükselen Kova'lar

Sevgili Kova'lar, Terazi Burcu'ndaki Ay Tutulması 4 Nisan Cumartesi günü saat 14:00'de meydana geliyor. Burcunuza göre Tutulmanın etkisi sizi şu şekilde etkiliyor olabilir; Kendiniz yada ilişkide olduğunuz kişilerle ilgili Evlilik, ortaklık yada muhatap olduğunuz bazı konularda hukuksal konular, yüksek eğitimler, seyahat gibi konular gündeminizi oluşturabilir... Veya tüm bu konularla ilgili bir denge oluşturabilmek adına iletişim kurmak, yazılı-imzalı belgelerle uğraşmak gündeminizi oluşturabilir. Aynı zamanda bu dönemde kendinizi geliştirmek adına bir eğitim-öğretim faaliyetine başlayabilir ya da bu konularla bağlantılı bir yolculuğa çıkabilirsiniz... 

Bu tutulmayla birlikte; İnançlarınız ve ahlaki değerlerinizle gündem de olabilirsiniz. Dolayısıyla zaman-zaman bazı dengesizlikler yaşayabilmenin yanında dengeyi bulabilmek adına politik yaklaşımlarla hoşgörülü, İyimser, hevesli, meraklı, özgürlükçü, maceracı ve zaman-zaman da filozof kesile-bilirsiniz... Kendinizi geliştirme ihtiyacı içinde bulabilir, Yüksek ve Kutsal duygularla dolup taşabilir ve hareket halinde olmak isteyebilirsiniz. Ve ayrıca Uzaklara seyahat etmek konusunda da içgüdüsel bir özlem duyabilir... Ve üstelik bu günler de öğrendiklerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilir ve hatta bir şeyleri büyültme, abartma taraftarı da olabilirsiniz.
Ve tüm bu yazılanlarla bağlantılı olarak 15 gün öncesinde atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını bu Nisan ayında ortaya çıkarmanız mümkün olabilir. 








  Balık ve Yükselen Balık'lar


Sevgili Balık'lar, Terazi Burcu'ndaki Ay Tutulması 4 Nisan Cumartesi günü saat 14:00'de meydana geliyor. Burcunuza göre Tutulmanın etkisi sizi şu şekilde etkiliyor olabilir; Bu günlerde ortaklık ilişkileriniz veya muhatap olduğunuz kişiler arası maddi yada manevi konularla ilgili... Yani banka, banka kredileri, borçlar veya senetlerle ilgili bazı gizli eylemler, büyük değişimler veya tüm bunlarla ilgili olabilecek zıtlıklar-dengesizlikler oluşum sağlarken, tehlikeli ve korkutucu olaylar gündeminizi oluşturabilir, korkularınız ve endişeleriniz artabilir... Dolayısıyla bu zaman diliminde yapılması gerekenler ise Duygusal olarak tüm bu korku ve endişelere yer vermemek gerektiğidir.

Bu tutulmayla birlikte; Yakın çevreniz veya yakın arkadaşlıklarınız arası ortaklık gelirleri, borçlar, senetler, bankalar yada banka kredileri ile ilgili işleriniz olabilir... Ve tüm bunlarla birlikte bir şeylere sahip olma hırsıyla dolu olup dengesiz ve gergin enerjiler içinde olabilirsiniz. Dolayısıyla daha dengeli bir yaşam için ilişkide olduğunuz kişilerle bir ahenk oluşturmanız gerekebilir ve tüm bu konularla ilgili olayların sonucuna ulaşabilirsiniz, 

Ayrıca şunu da belirtmek gerekebilir ki; Cinsellik ile ilgili  veya daha güzel-daha bakımlı olabilmek adına bir takım cerrahi müdahalelerle bulunabilir... Ve tüm bu yazılanlarla bağlantılı olarak atmış olduğunuz adımlarınızın sonuçlarını bu Nisan ayında ortaya çıkarmanız mümkün olabilir.  
Sevgi ve ışıkla kalın!
Melek Çil (Astrologer-Meleka)
31.Nisan.2015

Bütün hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeden yayımlanamaz.