Bu Blogda Ara

9 Kasım 2015 Pazartesi

AKREP BURCUNDA YENİ-AY



☆ 11 Kasım 2015 Çarşamba günü saat 19:47'de oluşacak olan; 
☆AKREP Burcundaki Yeni-Ay TÜM BURÇLARI NASIL ETKİLİYOR?


Genel olarak bu Yeni-Ay'ın etkileri bizlere şu şekilde yansıyabilir; ortaklık gelirleri, borçlar, senetler, bankalar ve banka kredileri üzerinde yoğunlaşabilir ve bir-şeylere sahip olabilme hırsıyla ve tutkusuyla dolu olup kinci ve gergin enerjiler içerisinde olabiliriz. Bu zaman diliminde duygusal olarak hırslarla ve kinlerle dolu olabileceğimiz-den hatalara açık olabiliriz. Dolayısıyla duygularımızdaki bu olumsuzlukları dizginleye-bilmeli, hırslarımıza yenilmeden, sezgilerimize, mantığımıza yer verebilmeli ve hata yapma oranımızı azalta-bilmeliyiz...

Ay ve Güneş Akrep burcunda iken, duygularımız gizli işler yapabilmek, gizlilikleri ortaya çıkarabilmek yada büyük değişimler yapabilmek üzerine yoğunlaşabilir, sezgilerimiz güçlü bir şekilde çalışabilir ve olayların gerçek yüzünü görebilir, görünmeyenleri ise görünebilir hale getirebiliriz... Tehlikeli ve korkutucu olayların arttığını görebilir ve bu korkuların, tehlikelerin artmasıyla birlikte, tedbirli olup duygusal olarak tüm bu korku ve endişelerden kendimizi uzaklaştırabiliriz.


Ay'ın ve Güneş'in Akrep Burcunda olduğu bu günlerde; Gizemli, derin, sezgisel, hassas, kolayca icinen, gururlu, kuşkucu, kıskanç, kin tutan, yıkıcı olabilen, ketum, tutkulu, hırslı, sahiplenici, vazgeçmeyen, sadakatli, araştırmacı, güven ihtiyacında olan, duygularını bastıran ve her-şeye yeniden başlayabilen olabiliriz. Akrep Burcu, İnsanın doğasını, psikolojisini merak eder ve metafizik konularıyla ilgilenir. Görünenin ötesindeki alemleri merak eder ve bu konularla ilgili araştırmalar yapar. Hayatın derinlerine inmek ister, gizliliği sever, ser verip sır vermez. Kuşkucu-dur, güvenlik arayışı içindedir ve dolayısıyla karşısındaki insanlara tamamen güvenmeden içini açamaz.


Genel olarak özetleyecek olursak bizler bu Yeni-Ay da; Ortaklık gelirleri, borçlar, senetler, bankalar, banka kredileri gibi konular veya gizli, gizemli, hassas, kuşkucu, korkutucu, kıskanç, kin tutan, tehlikeli, yıkıcı olabilen, değişim gerektiren, ketum, tutkulu, hırslı, sahiplenici, vazgeçemeyen, araştıran, güven ihtiyacında olan, gizliliği seven veya ser verip sır vermeyen durumların içerisinde yer alabilir yada  gizli işler yapabilmek, gizlilikleri ortaya çıkarabilmek yada büyük değişimler yapabilmek üzerine yoğunlaşabilir, olayların gerçek yüzünü görebilir, görünmeyenlerin ise görünebilir hale getirebiliriz... Sağlık sorunlarında ise cinsel organlarla ilgili sorunlar, cinsellikle ilgili problemler daha fazla görünebilir hale gelebilir. 

☆YENİ-AY'ın genel etkilerini, Öz Burcunuz ve Yükselen Burcunuza göre okuyabilirsiniz.

Sevgili Koçlar: Bu Yeni-Ay size, ortaklık gelirleri, borçlar, senetler, bankalar, banka kredileri, cinsellik gibi konularınızı gündeminize getirebilir. Dolayısıyla-da herhangi bir konuda veya cinsel konularla bağlantılı olabilecek cerrahi işlerle meşgul olmanız gerekebilir ve tüm bunlarla birlikte bir şeylere sahip olma hırsıyla ve tutkusuyla dolu olup kinci, gergin enerjiler içerisinde olabilir ve hayatınızda bir değişiklik yapabilme isteğinde olabilirsiniz. Ayrıca, tüm bunların yanı sıra, söylenilen tüm bu konularla bağlantılı olabilecek adımlarınızın yeni başlangıçlarını yapabilme durumunda olabilirsiniz.


Sevgili Boğalar: Bu Yeni-Ay  size, muhatap olduğunuz kişileri, yakın arkadaşlarınızı, sosyal ilişkilerinizi, evlilik ve ortaklıklar ile ilgi konularınızı gündeminize getirebilir. ikili ilişkiler veya sosyal ilişkilerinizle ilgili bir değişim veya gizli eylemler peşinde olabilir ve daha iyi bir zemin oluşturabilmek adına bir güç birlikteliği yapabilmek ve sevgi birlikteliğinin daha iyi bir şekilde ilerleye-bilmesi için muhatabınız olan kişilerle bir ortak-proje içerisine girebilmek isteyebilirsiniz. Ayrıca, tüm bunların yanı sıra, söylenilen tüm bu konularla bağlantılı olabilecek adımlarınızın yeni başlangıçlarını yapabilme durumunda olabilirsiniz.


Sevgili İkizler: Bu Yeni-Ay da, Günlük yaşantınızda, iş yaşamınızda, çalışanlarınızla ilgili konularınız-da ve sağlık konularınız-da etki getirebilir. Günlük yaşantınız, Çalışma hayatınız veya iş çevrenizle ilgili bazı gizlilikler oluşabilir ve İşlerinizin daha iyi bir şekilde ilerlemesi için bazı araştırmalar içerisine girebilirsiniz. İşlerinizle veya çalışanlarınızla ilgilenmeniz gerekebilir, günlük yaşantınızda ilgili yeni bir başlangıç yapabilmeniz için daha güçlü olabilir ve değişim gerektiren detaylı işlerle meşgul olmanız gerekebilir. Ayrıca, tüm bunların yanı sıra, söylenilen tüm bu konularla bağlantılı olabilecek adımlarınızın yeni başlangıçlarını yapabilme durumunda olabilirsiniz.


Sevgili Yengeçler: Bu Yeni-Ay size,  Aşk ilişkilerinizi, çocuklarla ilgili projelerinizi, eğlenceyle ve yaratıcılıkla ilgili enerjinizi  çoğaltarak getirebilir ve sizin bu konularla ilgili daha cesur olmanızı, başarı odaklı olmanızı  ve yeni bir başlangıç yapabilmenizi sağlayabilir... Açıkçası tüm bunlarla birlikte gurur, kibir, öfke ve egosal enerjiler içerisinde olabilir çocuklar yada aşk yaşantınızla ilgili yeni bir başlangıç yapabilmeniz için, enerjisi yoğun hayatınıza değişim getirebilecek gizli işlerle meşgul olmanız gerekebilir. Ayrıca, tüm bunların yanı sıra, söylenilen tüm bu konularla bağlantılı olabilecek adımlarınızın yeni başlangıçlarını yapabilme durumunda olabilirsiniz.


Sevgili Aslanlar: Bu Yeni-Ay da, Öncelikle yuvanız ve ailenizi oluşturan kişiler açısından (aile büyükleri, eş, anne, baba gibi...) evinizle alakalı yerleşim konuları, satın alma-kiralama gibi yaşanması muhtemel durumlar da aynı şekilde önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Evinizde ve ailenizde sorumluluklarınız artabilir ve ev düzeni yada aile yaşantınızla ilgili, yeni bir başlangıç yapabilmeniz için bir güç birlikteliği yapmanız gerekebilir veya bazı gizli konularla meşgul olmanız gerekebilir. Ayrıca, tüm bunların yanı sıra, söylenilen tüm bu konularla bağlantılı olabilecek adımlarınızın yeni başlangıçlarını yapabilme durumunda olabilirsiniz.


Sevgili Başaklar: Bu Yeni-Ay size, yakın çevrenizi, kardeşlerinizi, komşularınızı, yapacak olduğunuz kısa yolculuklarınızı, iletişim gerektiren konularınızı ve yazılı-imzalı belgelerinizi sizin karşınıza çıkarabilir ve yakın çevrenizle bir ilişki içinde olmanızı gerektirebilir, dolayısıyla-da yakın çevrenizle birlikte gündemde olabilirsiniz. Zihinsel olarak ise düşünceleriniz, ortaklık gelirleri, borçlar, senetler, banka veya banka-kredileri gibi konularla bir mücadele içerisinde olabilir  ve ayrıca, tüm bunların yanı sıra, söylenilen tüm bu konularla bağlantılı olabilecek adımlarınızın yeni başlangıçlarını yapabilme durumunda olabilirsiniz.


Sevgili Teraziler: Bu Yeni-Ay sizin için,  Maddi, manevi Finansal konularınız üzerinde etkili olabilir bu yüzden maddi konularla ilgili acil kararlar vermemeniz, temkinli hareket etmeniz ve bütçenizi kontrol ederek,  yapacağınız birtakım hesaplamaları yapmanız gerekebilir ve maddi-manevi konularla ilgili yeni bir başlangıç yapabilmeniz için yaşantınızda bir değişim yapabilmek isteyebilir, ortaklık gelirleri, borçlar, senetler, banka veya banka kredileri gibi konularda gizlilik gerektiren işlerle meşgul olmanız gerekebilir. Ayrıca, tüm bunların yanı sıra, söylenilen tüm bu konularla bağlantılı olabilecek adımlarınızın yeni başlangıçlarını yapabilme durumunda olabilirsiniz.


Sevgili Akrepler: Bu Yeni-Ay da, kendi yaşantınızla ilgili yeni bir başlangıç yapabilmeniz için, gizemli konularla meşkul olabilir, kendiniz veya fiziksel-dış görünüşünüz için birtakım değişiklikler yapmayı düşünebilir, sağlığınıza daha fazla dikkat edebilirsiniz. Ve aynı zamanda kişisel anlamda kendi gücünüzü göstermek isteyebilir, beden dilinizde değişiklikler oluşturabilir ve dolayısıyla-da kendiniz ve fiziksel-dış görünüşünüz için, daha güçlü görünebilmek adına yeni bir imaj yaratabilirsiniz. Ayrıca, tüm bunların yanı sıra, söylenilen tüm bu konularla bağlantılı olabilecek adımlarınızın yeni başlangıçlarını yapabilme durumunda olabilirsiniz.


Sevgili Yaylar: Bu Yeni-Ay da-ki, bu günlerde kendi-kedinizle  yüzleşe-bileceğiniz, ruhsal bir arınma yaşayabileceğiniz ve huzuru deneyimleyerek kendi iç dünyanızda bir iç gözlem yapabileceğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Dolayısıyla-da bu günlerde, kendi kendinize yalnız kalmak, meditasyon yapmak, dua etmek ve kendi içinize  dönmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda bu etkiler altındayken, bazı gizlilikler veya gizli düşmanlıkların gün yüzüne çıktığını görebilir, hastanelerle, bakım evleriyle veya gizli gruplarla ilgili bazı işlerinizin olduğunu görebilirsiniz. Ayrıcada bu beş gün içerisinde, daha aktif olarak hayaller-rüyalar görebilir ve hayallerinizle ilgili yeni bir başlangıç yapabilmeniz için, rüyalarınızdan rehberlikler alabilirsiniz. 


Sevgili Oğlaklar: Bu Yeni-Ay da, asi ve dik kafalı olma heveslisi olabilir, grupların içerisinde yer alabilir ve bu aktiviteler-de , bilimsel konular ve teknolojik aletlerle ilgili konular gündeminizde olabilir. Gelecek için yapmak istediklerinize sıra dışı çözümler bulabilir, yeni işler üretebilir, umut ettiklerinizin önünüze geldiğini görebilir veya gelecek yaşantınızla ilgili yeni bir başlangıç yapabilmeniz için, grup arkadaşlarınızla birlikte güç birlikteliği yapabilmek veya gizlilikler peşinde olabilmek isteyebilirsiniz. Ayrıca, tüm bunların yanı sıra, söylenilen tüm bu konularla bağlantılı olabilecek adımlarınızın yeni başlangıçlarını yapabilme durumunda olabilirsiniz.


Sevgili Kovalar: Bu Yeni-Ay da, plan ve organize gerektiren işlerinizle birlikte güvenliğinizi  dış dünyaya döndürerek; iş, kariyer ve mevkice yüksek bir yerde olup, kariyerinizi üst konuma taşıyabilmek gibi yollara girebilir, mevkiniz ile ilgili oluşturmuş olduğunuz hedefleriniz veya mesleğiniz konusunda planlar yapabilir ve bulunduğunuz konumunuzla ilgili yeni bir başlangıç yapabilmeniz için, büyük bir değişim yapabilmek adına bazı gizli eylemlerle meşgul olabilirsiniz. Ayrıca, tüm bunların yanı sıra, söylenilen tüm bu konularla bağlantılı olabilecek adımlarınızın yeni başlangıçlarını yapabilme durumunda olabilirsiniz.


Sevgili Balıklar: Bu Yeni-Ay da, Hukuksal konulara, yüksek eğitimlere, seyahat etmeye veya uzaktan-iletişime ağırlık vermeniz gerekebilir. Aynı zamanda bu dönemde kendinizi geliştirmek adına bir eğitim öğretim faaliyetine başlayabilir ya da bu konularla bağlantılı bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Tüm bunlarla birlikte, inançlarınız, eğitimleriniz veya hukuksal konularınız-la ilgili yeni bir başlangıç yapabilmeniz için, yaşantınızda bir değişiklik yapabilme isteğinde olabilir ve söylenilen tüm bu konularla bağlantılı olabilecek adımlarınızın yeni başlangıçlarını yapabilme durumunda olabilirsiniz.

Sevgi ve ışıkla kalın!
Melek Çil (Astrologer-Meleka)

☆ 9.KASIM.2015


Bütün hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeden yayımlanamaz.